Åpningstilbud Medisinsk Hudpleie

Åpningstilbud Medisinsk Hudpleie

 
Fra 6. august tilbyr Medi3 medisinsk hudpleie i Ålesund og Ulsteinvik og vi har gleden av å gi deg supre åpningstilbud på Green Peel og Dermapen. Sommeren setter sitt preg på huden og behandlingene vi nå tilbyr i åpningskampanjen er ideelle for deg som ønsker fuktighet og spenst til huden.

Åpningstilbud medisinsk hudpleie:

Green peel:
20% på green peel fresh up - ut august:

Sol og varme gir en fin glød men den dehydrerer også huden og gjør at huden føles grovere. For å gjenopprette hudbarrieren er det derfor viktig å fjerne døde hudceller og tilføre fuktighet. Dette kan gjøres ved å eksfoliere huden ved hjelp av green peel. Green peel gjør slik at cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i ” hudens reisverk ” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst. Pris for denne behandlingen er kr 960,- med rabatt.

Les mer om green peel her!


Microneedling med Dermapen:

20 % på microneedling med Dermapen - ut september.

Sommeren setter sitt preg på huden og mange ønsker å få tilbake fuktighet og spenst. Dermapen er en avansert form for microneedling som lager bittesmå kanaler i huden , ved hjelp av disse små kanalene tilføres gode næringsstoffer dypt ned i huden og til cellene som da styrkes og stimulerer kollagen og elastin produksjonen. Dette resulterer i en friskere og spenstigere hud. Hver behandling avsluttes med en avkjølende og beroligende maske. Pris for denne behandlingen er kr 1520,- med rabatt.

Les mer om Dermapenbehandling her.

Vi tilbyr også gratis green peel express ved kjøp av 3 produkter fra Dr. Shrammek.

 

 

Bestill time

 

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 21.00
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

Ulsteinvik

Bjørndalvegen 14a

6065 Ulsteinvik

Åpningstider:

Mandag - Fredag: 08.00 - 15.30