Jordmor til Medi3

Jordmor til Medi3

 
Gravid? Nå kan du bestille time hos jordmor Sara Fugledal Wiik ved Medi3 Ålesund. Tilbudet er for alle gravide som ønsker en trygghet gjennom svangerskapet, ved å gå til en jordmor som kan følge deg hele veien frem til fødsel og barseltid.

Kom så tidlig i svangerskapet som du ønsker

– Det som er unikt med Medi3 er at alle som er gravide kan komme inn til time så tidlig og så ofte i svangerskapet som en selv ønsker, sier jordmor Sara. – Det er mange spørsmål og store tanker som dukker opp når graviditetstesten viser to streker!

 

Sara har sin erfaring som jordmor fra føde- og barselavdeling på sykehuset og stiftelsen Amathea. Hun har tatt i mot over 200 nyfødte, og kan derfor forberede deg godt til det du kan forvente på sykehuset når fødselen er i gang. Sara har erfaring fra gravide kvinner i alle aldre, fra flere land og kulturer, alenemødre og gravide i ulike typer parforhold.

 

Informasjonen du vil få ved konsultasjonen hos Sara er tilpasset din kropp, din situasjon og din opplevelse av svangerskapet.


Med dette tilbudet tilbyr Medi3 en fullverdig svangerskapsoppfølging med tilgang til allmennlege, laboratorium, fysioterapeut, kiropraktor, psykolog og andre spesialister under samme tak. Timene kan også brukes til samtaler om blant annet fødselsangst, kosthold, fysisk aktivitet, fysiske og psykiske forandringer i kroppen og parforhold. Her kan du spørre om det du vil.

 
Samtaler om fødselsangst er et tilbud også for de som planlegger å bli gravid.


Gravide som går til Sara for svangerskapsoppfølging vil få rabatterte priser på ultralydundersøkelse ved MR-klinikken, som har samarbeidsavtale med Medi3.

 

Tilbud for alle gravide

Tilbudet er for alle som er gravide, enten du er alene med den voksende magen eller om du har en partner. Man trenger ikke å være medlem i Medi3 eller ha henvisning for å komme hit. Time bestiller du enkelt på nettsiden https://www.medi3.no/bestill-time/ eller telefon 70 11 70 00. 

Jordmor Sara kan følge deg gjennom hele ditt svangerskap, så ofte som du selv ønsker time. For mange gir dette en ekstra trygghet. Også i tiden etter fødselen er Sara tilgjengelig med ammehjelp, samtaler og kontroll etter fødselen.

 

Når fødselen er overstått, kan det være overveldende å komme hjem med en nyfødt, særlig om dette er ditt første barn. Det er ikke enkelt å forberede seg på barseltiden og den nye situasjonen som nybakt mamma. Ofte dukker det opp spørsmål om blødning, amming eller andre ting. Da er det fint å kunne snakke med Sara som allerede kjenner deg og ditt svangerskap.

 

– Jeg vil også tilby ammehjelp pr. telefon, da det ikke alltid er like lett å komme seg ut av huset med melkespreng og en nyfødt som hyler, sier Sara med et smil.

 

 Fødselsforberedende kurs

Medi3 planlegger fødselsforberedende kurs på kveldstid både for par og for flere alenemødre sammen.

 

– Svangerskapet og barseltiden kan være en påkjenning for parforholdet, og jeg har erfart at de fineste fødslene er hos de som er godt informert på forhånd, forteller Sara, – både kvinnen som føder og den som er med henne er tryggere om de er best mulig forberedt.  

 

– Parforholdet er relevant i kurset, og vi ser på hvilken rolle partneren din eller den som skal være med på fødselen skal ha, hva som forventes og hvordan en partner kan være en støtte, sier Sara. – Slik blir du godt forberedt på en av de aller største dagene i ditt liv, og du er klar til å møte den nye verdensborgeren!  

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost. 
For å sende til Medi3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.