Nytt tilbud hos Medi3 - Medisinsk hudpleie

Nytt tilbud hos Medi3 - Medisinsk hudpleie

 
Hud som skriker etter hjelp? Vi tilbyr nå medisinsk hudpleie. Akne, solskader, arr, pigmentflekker og rynker er noe av det som kan behandles, i tillegg til en rekke hudsykdommer. Kosmetisk dermatologisk sykepleier Kristin Sandvik er tilgjengelig ved Medi3s klinikker i Ålesund og Ulsteinvik, hvor hun blant annet tilbyr rynkebehandling, mesoterapi og behandlinger med dermapen og medisinsk kjemisk peeling.

Huden i stadig forandring
I løpet av livet forandrer huden seg flere ganger og behovene for behandling varierer. Noen ganger trenger huden en god boost med fuktighet, andre ganger dukker det opp sjenerende pigmentflekker, arr, sprukne blodkar eller rynker som vi ønsker å sette på vent. Det er mange faktorer som påvirker huden. Sollys, kosthold, trening, forurensning, hormoner, alder og stress kan være noen av disse.

– Det er mange som sliter med hudplager –og sykdommer, forteller Sandvik. – Akne (kviser), solar keratose (solskader) og rosacea (hudsykdom med rødhet og utslett) er noe jeg behandler ofte.

Sandvik er utdannet ved Senzie Akademiet, universitetet i Sørøst-Norge, som er den eneste høyskoleutdanningen innen estetisk medisin og kosmetisk dermatologi i Norden. Akademiet satser spesielt på videreutdanning av sykepleiere til kosmetisk dermatologiske sykepleiere.

 

Hudanalyse og skreddersydd behandling

 – Jeg starter alltid med en grundig hudanalyse, sier Sandvik. – Deretter skreddersyr jeg behandlingen for den enkelte ut fra behov og ønsker.
– Mesoterapi, dermapen og medisinsk kjemisk peeling er gode behandlingsformer både for forbedringer i huden og smertefulle hudsykdommer.


Kristin Sandvik gir også råd og anbefalinger til hudpleieprodukter tilpasset den enkeltes livssituasjon, hudtilstand og behov, da det er viktig å bruke riktige produkter for å oppnå best mulig resultat for huden. 

I behandling blir det brukt kvalitetsprodukter fra Environ og Dr.Schrammek, disse vil også være tilgjengelig for salg ved klinikkene i Ålesund og Ulsteinvik.

Medi3 sikrer trygg behandling og håndhever innstrammet regelverk

 – Vi i Medi3 er glad for at Kristin Sandvik nå er en del av vårt spesialistteam og for at vi nå kan tilby medisinsk hudpleie ved våre klinikker i Ålesund og Ulsteinvik, sier avdelingsleder for Medi3 Helse, Karen Longva Buset.

– Sandvik er kunnskapsrik, omsorgsfull og har en behagelig personlighet som pasientene setter pris på, avslutter Buset.


Etter vedtak fra Helsetilsynet har regelverket knyttet til Botoxbehandling blitt innstrammet, noe som har hatt et stort fokus i bransjen den siste tiden. Regelverket sier at alle tilbydere av Botoxbehandling er pliktig til å ha en ansvarlig lege tilknyttet. Til tross for at regelverket har vært slik i årevis har praksisen vært varierende med en etablert kultur for at sykepleierne selv har avgjort hvilke pasienter som kan få Botoxinjeksjoner.

 – Våre pasienter skal føle seg helt trygge på at Medi3 håndhever regelverket og praktiserer seriøst, sier avdelingsleder for Medi3 Helse, Karen Longva Buset. – Våre leger vurderer hver enkelt pasient før eventuell rynkebehandling med injeksjon.


 – Jeg setter stor pris på å få samarbeide med legene ved Medi3, sier Sandvik. – Den tverrfaglige kompetansen ved klinikkene kommer pasientene til gode på mange måter.

3 gode tips fra kosmetisk dermatologisk sykepleier Kristin Sandvik

  • Bruk krem med solfaktor hver dag, selv om det ikke er sol. UVA-strålene gjør at huden eldes fortere, lager rynker og i verste fall kan forårsake hudkreft. 
  • Bruk kremer og serum som inneholder vitamin A og andre antioksidanter for å forhindre pigmentflekker og linjer. Antioksidanter styrker huden og beskytter mor UV-stråling og forurensning. 
  • Sliter du med akne, se etter salisylsyre i ingredienslisten på hudpleieprodukter. Salisylsyren bekjemper betennelser og forebygger mye tilstopninger i huden. 

 Her finner du mer informasjon om tilbudet vi har innen Medisinsk hudpleie


For timebestilling:

 Time bestiller du enkelt på nettsiden https://www.medi3.no/bestill-time/ eller telefon 70 11 70 00.