Bedrifts / allmennlege

Bedrifts / allmennlege

 
Medi3 har et spennende fagmiljø med høy kompetanse innen mange fagområder. Vi er lokalt forankret, med lange tradisjoner og med fokus på kvalitet og service. Vi trenger flere dyktige medarbeidere på laget og søker etter bedriftslege / allmennlege med stort engasjement og som liker å jobbe tverrfaglig og med et forebyggende perspektiv på helse.

 

Vi trenger flere dyktige medarbeidere på laget og søker etter bedriftslege / allmennlege med stort engasjement og som liker å jobbe tverrfaglig og med et forebyggende perspektiv på helse. Du må kunne jobbe selvstendig, men vil også dra nytte av et betydelig faglig fellesskap hos oss.

Hos Medi3 vil dine arbeidsoppgaver være:

- Allmennkonsultasjoner
- Helsekontroll av ansatte basert på eksponeringer i deres arbeid
- Arbeidsmedisinsk poliklinikk
- Attester / Helsesertifisering (offshore/sjøfart/førerkort/røykdykker m.m.)

Erfaring fra arbeidsmedisin er ønskelig, men ikke et krav da grundig opplæring vil bli gitt. Arbeidssted er Ålesund, men det kan også være aktuelt med arbeid i vår klinikk i Ulsteinvik samt i vårt mobile legekontor.

 

Vi tilbyr:

- Spennende arbeidsoppgaver
- Deltakelse i et hyggelig og spennende miljø med engasjerte kolleger
- Konkurransedyktige betingelser

 

Er du interessert i å høre mer om stillingen, ta gjerne kontakt med avd leder Klinikk: Vibecke Fiskerstrand Tlf.: 904 72 901 eller fagsjef  / lege Bjarte Larsen – b.larsen@medi3.no
Søknad sendes til: v.fiskerstrand@medi3.no innen 10. oktober

 

Medi 3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs. Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik, Oslo og Ringvoll. Medi3 Bedriftshelsetjeneste følger opp over 20.000 arbeidstakere gjennom våre 850 medlemsbedrifter – som igjen representerer alle typer bransjer. Vi har ca. 150 ansatte og tilknyttet personale og omsatte i 2020 for ca 180 mill kr (konsern). Medi 3 består også av datterselskapene Medi 3 Ringvoll Klinikken og Shipmed. Se www.medi3.no.