Avdelingsleder privat / bedriftshelse

Avdelingsleder privat / bedriftshelse

 
Liker du å jobbe med mennesker og verdiskapning? Motiveres du av høyt tempo og varierte oppgaver? Nå har du muligheten til å bli med å videreutvikle en av landets ledende aktører innen privat helse.

Avdelingsleder privat/bedriftshelse vil ha ansvar for aktiviteter knyttet til Medi3 sine private helsetjenester (bl.a. allmennlege, fysioterapi, kiropraktikk, psykolog/kognitiv terapi, ernæringsterapi, reise/vaksinasjon og andre tjenester rettet mot bedriftsmarkedet). Avdelingen omfatter totalt ca 40 årsverk. Avdelingsleder vil ha et tett samarbeid med interne og eksterne ressurser, og vi ønsker kandidater som har forståelse for viktigheten av drift og å løse daglige utfordringer i våre klinikker i Ålesund og Ulsteinvik. Stillingen kan til en viss grad tilpasses kandidaten og dens kompetanseprofil.

 

Viktige arbeidsoppgaver vil være:
• Ansvar for daglig drift av avdelingen, herunder organisering av personalansvar.
• Budsjett og resultatansvar.
• Motivere og lede eget og innleid personell.
• Kundekontakt og kundekommunikasjon/salg mot bedriftsmarkedet,
   herunder kontakt med eksisterende og potensielle kunder.
• Ansvar for anbudskonkurranser og tilbudsforespørsler relatert til avdelingens tjenester.
• Ansvarlig for at driften er i henhold til lover og regler, herunder fungerende systemer for å ivareta kvalitet og HMS.
• Ansvarlig for utvikling av tjenestekonseptet, effektivisering, kvalitetsforbedring av systemer for drift.
• Deltagelse og/eller ansvar i prosjekt relatert til forretningsutvikling.

 

Vi er ute etter en person med erfaring eller bakgrunn fra helsefag eller tjenesteytende virksomhet, og gjerne med ledererfaring og/eller erfaring fra næringsliv. Vi ser helst at kandidaten har minimum 5 år med relevant arbeidserfaring. Stillingen krever stor arbeidskapasitet og gjennomføringskraft, og også interesse og evne til å sette seg inn i ulike fagdisipliner. En bør ha gode samarbeidsevner og være god i skriftlig og muntlig kommunikasjon. Det kreves evner til å tenke analytisk og helhetlig og til å kunne kombinere god forståelse av helsefaglige og kommersielle hensyn.

Personlige egenskaper og motivasjon vil vektlegges i vurderingen av kandidater. Stillingen vil rapportere til adm. dir.

Vi tilbyr
Medi 3 kan tilby konkurransedyktige betingelser, meget godt arbeidsmiljø og spennende og utviklende oppgaver for den rette kandidaten.

Kontakt:
Dersom du er interessert og har spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med adm. dir Jan-Terje Teige, tlf. 905 22 254.

Søknadsfrist:
Henvendelse med CV kan sendes til hr@medi3.no innen 22. januar.

Benytt evt søknadsskjema gjennom Finn-annonsen vår, dersom du ønsker det: 
https://www.finn.no/203586037

  

Om Medi3
Medi3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs. Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik, Oslo og Ringvoll. Vi har ca. 150 ansatte og tilknyttet personale og omsatte i 2019 for 176,9 mill kr (konsern). Medi 3 består også av datterselskapene Medi3 Ringvoll Klinikken og Shipmed.