Øre nese hals tjenester

Bedriftslege Allmennlege

 

Til våre klinikker i Ulsteinvik og Ålesund søker vi bedriftslege / allmennlege hvor arbeidsoppgaver i hovedsak vil være:

- Målrettede, risikobaserte helsekontroller
- Arbeidsmedisinsk poliklinikk
- Attester og sertifiseringer av ansatte
- Allmennkonsultasjoner

Vi søker etter en lege som liker å jobbe tverrfaglig og med et forebyggende perspektiv på helse. Vi i Medi3 strekker oss langt for å levere det bedriftene ønsker. Du må kunne jobbe selvstendig, men som del av et stort team. Erfaring fra arbeidsmedisin er ønskelig, men ikke et krav da grundig opplæring vil bli gitt. Arbeidssted er både Ulsteinvik og Ålesund, samt vårt mobile legekontor.

Vi tilbyr:
- Spennende arbeidsoppgaver
- Deltakelse i et hyggelig og spennende miljø med engasjerte kolleger
- Konkurransedyktige betingelser


For informasjon:
Avdelingsleder Helse - Karen Longva Buset
Tlf.: 990 17 057 - Søknad sendes til: k.buset@medi3.no


Søknadsfrist: 12.08.2018


Medi3 bedriftshelsetjeneste har 25000 medlemmer fordelt på 900 bedrifter. Vi har et bredt fagmiljø med 7 bedriftsleger og 12 HMS-rådgivere med spesialkompetanse innenfor ergonomi, yrkeshygiene, systematisk HMS-arbeid, psykososialt arbeidsmiljø, organisasjonsutvikling, ernæring, helse og arbeidsmedisin. Medi 3 er et av Norges største private medisinske senter. Vi har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester i Møre og Romsdal med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Medi3 har 130 ansatte og en samlet omsetning på kr 160 millioner kr i 2017. Medi 3 ble først etablert i Ålesund i 1986, og leverer nå også tjenester fra våre senter i Ulsteinvik, Oslo og Hobøl.

Object reference not set to an instance of an object.