HMS-Rådgiver

HMS-Rådgiver

 
Vi søker etter HMS-rådgiver. Vil du jobbe i et spennede miljø med hyggelige kollegaer i Medi3 bedriftshelsejeneste?

Vi søker en rådgiver som er faglig sterk innen systematisk HMS-arbeid. Vi er på jakt etter en positiv, kunnskapsrik og utadvendt medarbeider som kan jobbe selvstendig og i team. Bakgrunn som fysioterapeut eller ergoterapeut med ergonomifaglig erfaring er en fordel, men ikke ett krav.

Vi ønsker at du jobber systematisk og setter kunden i fokus. Du må kunne håndtere egen bedriftsportefølje og være god på relasjonsbygging. Vi søker deg som er en problemløser og lagspiller, som har godt humør og høy grad av fleksibilitet.

 

Innhold i stillingen:
- Ansvar for egen bedriftsportefølje
- Rådgiving innen systematisk HMS arbeid
- Ressurs innen eget fagfelt
- Kurs og foredrag i relevante tema

 

Vi tilbyr:
- en trivelig arbeidsplass med kjekke kollegaer i et stort tverrfaglig arbeidsmiljø
- en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver i et bredt spekter av bransjer
- mulighet til å planlegge egen arbeidsdag
- muligheter for faglig utvikling
- konkurransedyktige betingelser


For informasjon:

Ta kontakt med seksjonsleder HMS Liv Ingrid Ruset på tlf 480 79 015.

Søknadsfrist: 02.03.2018
Søknad sendes på e-post til: l.ruset@medi3.no 

 

Medi3 har vært en ledende leverandør av bedriftshelsetjeneste i Møre og Romsdal i over 30 år, og er et av landets største privateide medisinske senter. Vi følger opp 20.000 arbeidstakere fordelt på over 850 virksomheter. Avdelingen har personale med ulik fagbakgrunn innen området helse, miljø og sikkerhet. Vi har kompetanse på fysiske, organisatoriske og mellommenneskelige forhold i arbeidsmiljøet. Medi3 BHT er en del av Medi3 AS som har kontor i Ålesund, Brattvåg, Ulsteinvik og Kristiansund, og i tillegg mobilt legekontor som dekker store deler av Møre og Romsdal. Vi eier også Medi3 Ringvollklinikken på Østlandet. Medi3 har totalt 170 ansatte og en samlet omsetning på ca kr 200 millioner i 2017.