Kjenner du en psykologspesialist?

Kjenner du en psykologspesialist?

 

Gjennom å tilby et bredt, fagkompetent og tilgjengelig utvalg av helsetjenester, har Medi3 etablert seg som et av Norges største private medisinske sentre. Nå ønsker vi å videreføre disse styrkene til et utvidet psykisk helsetilbud. Målet er å skape et senter for psykisk helse basert på kort ventetid, fagkompetanse og kundeservice.

 

Nå søker vi etter deg som ønsker å bli med på en spennende etablering, og arbeide i et robust privat fagmiljø for psykisk helse i regionen. Medi3 er allerede en foretrukken og etablert samarbeidspartner for det offentlige, og dette er en unik mulighet til å jobbe i krysningen mellom privat og offentlig sektor i et etablert og velrennomert medisinsk senter. Arbeidssted Ålesund.

 

Vi søker etter :

- Psykologspesialist i 100 % stilling

(Spesialisering innen voksenpsykologi)

Egenskaper:

  • Du er engasjert og evner å motivere og veilede mennesker.
  • Du er fremoverlent, faglig oppdatert og interessert, og har gode kommunikasjonsevner.
  • Du jobber selvstendig og effektivt, men trives også godt med samarbeid og vil bidra til å styrke vårt fagmiljø.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Utredning og behandling / samtaler

 

Vi tilbyr:

  • Spennende og høyt kompetent arbeidsmiljø
  • Engasjerte, positive kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser

 SØK HER

 

For søknad, spørsmål om stillingen eller en uforpliktende prat, kontakt adm.dir Jan-Terje Teige jtt@medi3.no / Tlf 90522254

 

Medi 3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs. Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik, Oslo og Ringvoll. Vi har ca. 150 ansatte og tilknyttet personale og omsatte i 2020 for ca 180 mill kr (konsern). Medi 3 består også av datterselskapene Medi 3 Ringvoll Klinikken og Shipmed. Se www.medi3.no.