Øre nese hals tjenester

Vil du bli vår nye helsesekretær?

 
Vi søker etter autorisert helsesekretær med relevant erfaring til 100% fast stilling ved Medi3 Ulsteinvik fra sommeren 2018.

Stillingen vil i hovedsak bestå i sekretærarbeid og assistanse for hudlege i avtalepraksis, men også arbeid i resepsjon, sentralbord og laboratorie.

Det er viktig at du er serviceinnstilt, kan arbeide selvstendig, raskt og effektivt, ta ansvar og være fleksibel og en god teamarbeider. Du bør ha gode generelle datakunnskaper.


Vi tilbyr:

- Spennende arbeidsoppgaver
- Deltakelse i et hyggelig, spennende, tverrfaglig miljø med engasjerte kolleger
- Konkurransedyktige betingelser

For informasjon:
Leder for Medi3 Kundesenter Vibecke Fiskerstrand
Tlf.: 90 47 29 01 - Søknad sendes til: v.fiskerstrand@medi3.no


Søknadsfrist: 25.02.2018

 Medi3 er et av Norges største private medisinske senter. Vi har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester i Møre og Romsdal med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Medi3 har 130 ansatte og en samlet omsetning på kr 160 millioner kr i 2017. Medi 3 ble først etablert i Ålesund i 1986, og leverer nå også tjenester fra våre senter i Ulsteinvik, og Kristiansund, Oslo og Hobøl. Medi3 Ulstenvik holder sentralt til i moderne lokaler i Bjørndalvegen. Her tilbyr vi allmennlegetjeneste, bedriftshelsetjeneste, hudlege med driftstilskudd, kiropraktikk, kognitiv terapeut, reise- og vaksinasjonsklinikk, attester og sertifiseringer, og psykolog fra mars 2018.

}

Ulsteinvik

Bjørndalvegen 14a

6065 Ulsteinvik

Åpningstider:

Mandag - Fredag: 08.00 - 15.30