Vil du bli vår nye helsesekretær?

Vil du bli vår nye helsesekretær?

 
Vi søker etter helsesekretær med relevant erfaring til 100% fast stilling.

 

Medi3 har et spennende fagmiljø med høy kompetanse innen flere medisinske områder. Vi er lokalt forankret, med lange tradisjoner og fokus på kvalitet og service. Pågangen etter tjenestene våre er stor og vi har behov for helsesekretær til Medi3 Ålesund.


Jobben i Medi3 vil bestå av laboratorie- og kontorarbeid for allmennlege og bedriftshelsetjeneste samt arbeid i kundesenteret ved Medi3 i Ålesund. Det er viktig at du er serviceinnstilt, kan arbeide selvstendig, raskt og effektivt. Du må være ansvarsfull og fleksibel og ha gode generelle datakunnskaper.

 

Vi tilbyr:

- Spennende arbeidsoppgaver

- Deltakelse i et hyggelig og spennende miljø med engasjerte kolleger

- Konkurransedyktige betingelser

 

For informasjon:

Vibecke Fiskerstrand, Avdelingsleder Klinikk

Tlf.: 90 47 29 01 / v.fiskerstrand@medi3.no

 

Søknadsfrist: 30. mars 2023 - - Søk her


Om Medi3

Medi 3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs (ShipMed). Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik og i Oslo. Vi har ca. 150 ansatte og tilknyttet personale og omsatte i 2021 for ca 200 mill kr (konsern).