Jordmor

Jordmor

 
Jordmor Sara Wiik har praksis i Ulsteinvik og tilbyr veiledningssamtaler før svangerskap, svangerskapskonsultasjoner, barselsamtaler, fødselsforberedende samtaler, ammeveiledning/kurs, fødselsforberedende kurs samt støtte til gravide og ledere i bedrifter.

Svangerskapskontroll

Hos Medi3 kan du få komme så tidlig som du ønsker, og om du vil kan du gå oftere enn det offentlige kan tilby.

Du kan snakke med jordmor om ulike tema, alt etter hvor langt du er kommet i svangerskapet (jfr. retningslinjer for svangerskapsomsorg) og hva du ønsker å snakke om selv.

Jordmor henviser til ordinær ultralyd på sjukehuset og har tett dialog med gynekolog og allmennleger, samt fysioterapeut og andre spesialister, dersom du har behov for det. 

Ettersamtale 
Noen uker etter fødsel kan det være greit med en time der du får snakket om fødselen. Du kan komme til seks-ukerskontroll eller få resept til prevensjon og avtale celleprøve og evt innsetting av spiral/p-stav om du ønsker dette. 

Ammehjelp
De fleste trenger litt hjelp til å få i gang ammingen etter fødsel. Spesielt første gang er det mye å finne ut av for nybakte foreldre. Liggetida på barselavdelinga er kort og en ser et økt behov for hjelp. Sara tilbyr hjelp både på kontoret sitt og over telefon. 

Samtale om fødselsangst
Dette kan gjelde både deg som er gravid og deg som planlegg å bli det. Fødselsangst kan være et stort hinder for glede over det som skal komme. Jordmor er spesialist på graviditet og fødsel og kan på den måten trygge ved å dele kunnskap, samt lytte til deg og evt. partner si frykt. Her har vi også samarbeid med psykolog og kognitiv terapeut om nødvendig. 

Priser:
30 min – veil.pris 490 ,- 440,- medlem ,-

 

Fødselsforberedene kurs
Mange spørsmål melder seg når man venter barn. Når skal vi reise til sykehuset? Hva må jeg ha med? Hva skjer under fødselen? Hvordan kan partner bidra?

Medi3 og Sara Wiik arrangerer fødselsforberedende kurs. Målet med kurset er å gjøre deg og eventuelt din partner, forberedt på viktige områder som omhandler fødselen og tiden etterpå. Ta kontakt med oss om du er interessert i kurs.

 

Bedriftsjordmor

Blant kvinner i alderen 20 til 40 år, står gravide for en tredel av alle fraværsdager. Flere prosjekt i Norge, viser derimot at med enkle midler og liten tid, kan fraværet hos gravide reduseres betraktelig. Kun 5-10% av de sykmeldte gravide, har en medisinsk grunn som er uforenelig med arbeid.

Vår jordmor anbefaler at leder tar kontakt så fort enn har en gravid ansatt, slik at man kan legge en plan for svangerskapet slik at den gravide kan være i jobb lengst mulig frem mot fødsel. Her kan du lese mer om Bedriftsjordmor.

 Bestill time

}

Ulsteinvik

Bjørndalvegen 14a

6065 Ulsteinvik

 

Åpningstider:

Mandag - Fredag: 08.00 - 15.30

 

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost.

Dette sikrer ikke trygg oppbevaring av dine personopplysninger. Du kan benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.
For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app) - digipost.no

Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Registering og bruk av Digipost er helt gratis. 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.