Eurodiet

Medi3 samarbeider med Fedon-klinikken når det kommer til metode for vektreduksjon. Eurodiet er godt utprøvd og Medi3 har gode erfaringer med dette opplegget.
Eurodiet
Eurodiet - Et verktøy for kostomlegging

Det er ofte krevende å gå ned i vekt fordi kostholdet vårt er tett knyttet opp mot både følelser, godt etablerte vaner og livsstilen vår for øvrig. For å hjelpe deg til en mest mulig effektiv vektreduksjon og en naturlig overgang til et nytt, balansert kosthold benytter vi ofte Eurodiet. Medi3 har sertifisert Eurodiet-lege, sykepleier og helsesekretærer som kan gi deg god oppfølging ved oppstart og gjennom de ulike fasene i dietten, og som hjelper deg til mental omstilling/motivasjon og veileder deg til riktig trening/fysisk aktivitet.

 
Dietten er enkel å følge og har et bredt utvalg av spesialtilpassede erstatningsmåltider. Den er sammensatt av 4 faser som hjelper deg med å oppnå en gradvis overgang til et sunt og balansert kosthold. Diettens to første faser gir et lavt inntak av karbohydrater og fett. Et tilpasset inntak av proteiner med høy næringsverdi bidrar til at du bevarer muskelmasse mens du går ned i vekt. I de to neste fasene inkluderes gradvis mer fett og karbohydrater med lav glykemisk indeks. Du kan også velge å starte i diettens fase 2 eller 3, som lar deg spise mer vanlig mat fra starten av.