Environ

Environ

 
Medi3 er sertifisert forhandler av hudserien fra Environ. Denne ble utviklet tidlig på 90-tallet. I dag er Environ en innovativ og prisbelønnet medisinsk hudserie som på grunn av nyvinninger og fantastiske resultater, har tatt verden med storm.

Environ Skin Care

Environ er en vitaminbasert hudserie med svært potente virkestoffer, og A vitamin er selve hjørnestenen i Environs filosofi. A vitamin har svært mange viktige egenskaper i huden, og ved mangel på A vitamin oppstår økt risiko for pigmenteringer, solskader, slapp hud, aldring i form av rynker og tap av kollagen. Forskning viser også at det er flere tilfeller av mangel på A vitamin ved påvisning av hudkreft.

A vitamin er svært viktig for hudhelsen vår. Ved høye nok doser A vitamin vil cellefornyelsen i huden øke, man får styrket hudbarrieren, regulering av talgproduksjonen, utjevning av linjer, økt fukt i huden og reparert ødelagte celler som kan være forstadiet til hudkreft. A vitamin beskytter cellenes DNA.

Hudens immunforsvar er helt avhengig av A vitamin for å fungere optimalt, derfor er Environ også anbefalt de med hudsykdommer. Rosacea, psoriasis eller eksem er noen av hudlidelsene som kan ha god effekt av Environ produkter.

Environ bruker høye doser A vitamin i sine produkter. Derfor er det viktig å følge ett «StepUp» system for å unngå at huden tilføres for høye doser A vitamin helt i starten. Dette er fordi hudcellene som tar opp A vitamin, omgjør A vitamin til Retinol syrer. Ved å bruke A vitamin «stepUp» systemet, bygger du opp styrken på huden, slik at huden forberedes og klargjøres for mer avanserte medisinske hudbehandlinger i salong.


Environ har to hovedlinjer med ett «stepUp» system. Disse linjene inneholder høye doser av A vitamin og antioksidanter.

AVST linjen er selve grunnstammen i Environ. Kremene har ett «StepUp» system fra 1-5. Serien bygger opp hudens styrke og toleranse over tid, og vil gi en sunn hud for alltid. Serien passer for alle aldre, hudtyper og etnisiteter og har tilhørende renseprodukter, øyekrem, peeling og makeupremover.

 

Medi3 fører disse produktene for salg: 

 

Produktnavn  Pris
Environ Skin EssentiA, AVST Moisturiser 1, 50 ml 815
Environ Skin EssentiA, AVST Moisturiser 2, 50 ml 815
Environ Skin EssentiA, AVST Moisturiser 3, 50 ml 820
Environ Skin EssentiA, AVST Moisturiser 4, 50 ml 880
Environ Skin EssentiA, AVST Moisturiser 5, 50 ml 880
Environ Skin EssentiA Low Foam Cleansing Gel, 200 ml 630
Environ Skin EssentiA Claensing Lotion, 200 ml 630
Environ Skin EssentiA Eye Gel, 15 ml 630
Environ Skin EssentiA Eye MakeUp Remover, 100 ml 465
Environ Skin EssentiA Clay Masque, 50 ml 630
Environ Skin EssentiA Moisturising Toner, 200 ml 630
Environ Skin EssentiA Pre-Cleansing Oil, 100 ml 630
Environ FCC Sebu Wash Gel Cleanser, 150 ml 630
Environ FCY Tri BioBotanical Revival Masque + pensel 1200
Environ FCM Hydrating Oil Capsules, 30's 1200
Environ FCM Vita-Complex Super Moisturiser, 50 ml 840
Environ FCM Alpha Hydroxy Night Cream, 50 ml 1020
Environ Alpha Day Lotion, spf. 15, 100ml 570
Environ Sun, RAD SPF 15, 100ml 570