Mesoterapi

Mesoterapi

 
Mesoterapi er er en effektiv rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter.

Mesoterapi brukes for å behandle:

  • tørr, slapp og uelastisk hud,
  • rynker
  • ujevn hudtone
  • solskader
  • akne-arr

Timebestilling

Behandlingen kan utføres på en rekke områder, og gjøres med en meget tynn nål som gir små, lette stikk i hudens overflate. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen). Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og  den optimale fuktbalanse gjenetableres.

Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler å gjennomføre minimum 3 behandlinger, da dette kan gi en mer langvarig rynkereduserende effekt i huden.

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer med autoimmune sykdommer eller dersom det er en kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden.

Det kan vanligvis kan gå 2-3 dager hvor huden er rød, og du kan få små blåmerker samt noe hevelse. Har du en sensitiv hud, kan tilhelingsprosessen ta ytterlige tid.

Den dagen du har tatt behandling bør du unngå å trene. Dette for å unngå at man svetter ut igjen produktene slik at behandlingen ikke får den effekten man ønsker. Samme dag skal du heller ikke vaske deg, rense eller skrubbe ansiktet. Ellers kan man gjøre som man pleier.  Bruk solfaktor 30+ hver dag, selv om solen ikke skinner.

 

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 21.00
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

Ulsteinvik

Bjørndalvegen 14a

6065 Ulsteinvik

Åpningstider:

Mandag - Fredag: 08.00 - 15.30