Restylane

Restylane

 
Kristin Sandvik har gjennomført Autorisasjons-programmet til Restylane og er sertifisert Restylane-Behandler. Filler er hyaluronsyrebasert gelmasse som man kan injisere i huden for å fylle inn volum i feks kinnben, lepper og hake. Hyaluronsyre er en ingrediens som finnes naturlig i kroppen, men som det produseres mindre av etterhvert som man blir eldre. Dette resulterer i tap av volum i huden. Ved å injisere filler kan man midlertidig erstatte det tapte volumet.

Filler er hyaluronsyrebasert gelmasse som man kan injisere i huden for å fylle inn volum i feks kinnben, lepper og hake. Hyaluronsyre er en ingrediens som finnes naturlig i kroppen, men som det produseres mindre av etterhvert som man blir eldre. Dette resulterer i tap av volum i huden. Ved å injisere filler kan man midlertidig erstatte det tapte volumet.


Hyaluronsyre trekker til seg og binder fuktighet i huden. Kun små mengder skal til for å oppnå en generell foryngende effekt. Type filler velges ut fra område som behandles og ønsket effekt. Hvor dypt de injiseres avhenger også av område og behandling. Fillers kan kun injiseres av lege eller spesialutdannet sykepleier, med spesialutdannelse og erfaring innen kosmetiske injeksjonsbehandlinger, som vi har ved Medi3.

 

Hva brukes fillers til?

  • Fyller ut og minsker rynker og linjer i ansiktet.
  • Forsterker konturer i ansiktet som er visket litt ut eller aldri har vært tydelige, som hake, kinnben, kjeve eller lepper
  • Fyller ut linje mellom nese og munn. (De såkalte nasolobiale linjene)
  • Skaper symmetri i ansiktet.
  • Gjenoppretter volumtap i utvalgte deler av ansiktet
  • Behandling av "sur munn"
  • Skinbooster fuktbehandling

Aldersgrense for injeksjonsbehandling med HA-filler er 23 år.
Ved arrbehandling taes det en individuell vurdering i forhold til alder.

 

Timebestilling