Eurodiet

Eurodiet

 
Eurodiet er så mye mer enn bare en diett, den sørger for fullstendig omprogrammering av næringsinntaket, overvåket av helsepersonell.

Eurodiet er en effektiv medisinsk metode for behandling av helseskadelig overvekt og livsstilssykdommer forbundet med den. Den gir en rask, betydelig og trygg vektreduksjon og har som mål å gi varige endringer av kosthold og vekt. Metoden er enkel å følge, og selve behandlingen blir skreddersydd for nettopp deg. Underveis har du god støtte og hjelp av din Eurodietbehandler ved Medi3 (lege/sykepleier/helsesekretær). Disse vil følge deg opp medisinsk med blant annet blodprøver, kroppsanalyse og individuelle samtaler.

Eurodiet passer for deg som har en BMI >30, eller med en BM >27 med en tilleggstilstand relatert til overvekt, for eksempel diabetes type 2, hjertesykdom eller høyt kolesterol/blodtrykk, søvnapnè, slitasjegikt eller annet.


Eurodiet er en kosterstatningsmetode med lavt energi- og karbohydratinnhold og høyt proteininnhold. Metoden varer i ca. 6 mnd (individuelt) og er bygget opp rundt 4 faser. Hvor lenge hver fase skal vare, og hvor mange måltider som erstattes med Eurodietprodukter, anbefales av din behandler. Eurodietproduktene inneholder høyverdig protein og er tilsatt vitaminer, mineraler og flerumettede fettsyrer. Sammen med Eurodietproduktene spiser man grønnsaker og etter hvert erstattes produktene av måltider med «ordentlig» mat og du ender til slutt ut i «kost i balanse». «Kost i balanse» er et allsidig og balansert kosthold som gir deg alle næringsstoffene du trenger, gjennom et variert valg av matvarer. 

Fordeler med Eurodiet

 • Hurtig vektreduksjon
 • Skreddersydd for tap av fettvev og ikke muskelmasse
 • Gir deg metthetsfølelse
 • Fysisk og mental form opprettholdes
 • Tilberedningen av måltidene er rask og dietten er enkel å følge

Hvordan fungerer Euodiet-Metoden


1. Medisinsk overvåking

Støtte fra helsepersonell er viktig i enhver prosess som omfatter rehabilitering av kostholdet og vektreduksjon.

Ved Medi3 har vi egen lege, sykepleier og helsesekretærer som er skolerte og opplært til å gi en god oppfølging til deg.

Legen vår vil utføre en omfattende vurdering av ernæring og atferd, ved hjelp av en helsesjekk / blodprøve og et sett med diagnostiseringsverktøy. Resultatene gjør det mulig å lage et skreddersydd opplegg som passer med dine egne behov for å få omprogrammert næringsinntaket.

Hvilken fase du skal begynne med, bestemmes ut fra en helsevurdering, målet for vektreduksjon, kroppssammensetning, spisevaner og, selvsagt, motivasjon.

Gjennom hele opplegget vil legen/helsepersonellet være tilgjengelig for å:

 • støtte deg,
 • hjelpe deg med å unngå fallgruver,
 • følge med på at vektreduksjonen forløper som ønsket (fettfri masse beholdes)
 • analysere de psykologiske faktorene som inngår i vektreduksjonsprosessen,

slik at du kan opprettholde de gode spisevanene (og vektreduksjonen!) du har tilegnet deg, i et langsiktig perspektiv.

 

2. Menyer som er tilpasset behovene dine

Avhengig av valgt startfase, består den typiske menyen din av et variert utvalg av produkter med høy næringsverdi, høyt proteininnhold og lavt innhold av karbohydrater (nesten 50 produkter å velge mellom), i tillegg til andre ordinære matvarer som vi vil hjelpe deg med å oppdage på nytt.

Det er svært enkelt å bestille produkter på nettet: Velg produktene  e-butikk og fyll ut ordreskjemaet, så får du produktene levert hjem innen 48 timer.

 

3. Et opplegg som tar hensyn til atferdspsykologiske spørsmål

Noen ganger endrer vi ubevisst spisevaner og atferd for å takle bestemte følelser. Overspising kan dermed bli en måte å håndtere følelser, stress eller kjedsomhet på, i stedet for å være det spising skal være, nemlig det normale svaret på sult. Legen/helsepersonellet tar disse motivasjons- og følelsesmessige faktorene med i beregningen gjennom hele vektreduksjonsbehandlingen.

Med Eurodiet-metoden vil legen/behandleren hjelpe deg med å oppnå en rekke mål som er spesifikke for hver fase, slik at du gradvis tilegner deg gode spisevaner. 

 
6 gode grunner til å velge Eurodiet

 • En gradvis og fornuftig endring av spisevanene dine, slik at du skånsomt oppnår din optimale vekt og klarer å opprettholde den.  
 • I motsetning til hva som skjer med "motedietter", bidrar det tilpassede inntaket av proteiner med høy næringsverdi til at dubevarer muskelmassen.
 • Den mettende effekten fra proteinene med høy næringsverdi, de tilknyttede fibrene og de lave glykemiske indeksene.
 • En diett som det er lett å holde seg til, og som aldri blir kjedelig, takket være det brede utvalget av spesialtilpassede erstatningsmåltider.
 • Et individuelt tilpasset opplegg i 4 faser som hjelper deg med å oppnå en gradvis overgang til et virkelig balansert kosthold.
 • Sist, men ikke minst, at helsepersonell med spesialkompetanse i Eurodiet-metoden gir veiledning og støtte for å hjelpe deg med å holde motivasjonen oppe. Et avgjørende element for å oppnå varig vekttap.

  Her kan du lese mer om Eurodietfasene og Produktene.

  Eurodiet priser

  Konsultasjoner:

  Allmennlege førstegangskonsultasjon: kr. 1400,- (medl. 1190,-) pluss prøver

  Sykepleier oppfølgingstime:

  30 min kr. 750,- (medl. 675,-) pluss prøver

   

  Tett oppfølging er nøkkelen til varig vektreduksjon.

  Vi har nå kampanje på vår mest solgte eurodietpakke:

    

  Personlig oppfølging av sykepleier med spesialkompetanse eller ernæringsterapeut.

   

  6 oppfølgingstimer 

   

  Min side på web med dine mål og resultater 

   

  Oppskrifter, tips og råd

   

  Alt dette får du for 3300,- 

 

 • Legg gjerne tlf /epost her, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale om dine behov.