Vektreduksjon / Livsstil

Vi hjelper deg med vektreduksjon og livsstilsendring ved å tilby skreddersydd, tverrfaglig og helhetlig behandling og oppfølging. Vi samarbeider med Fedon-klinikken når det kommer til metode for vektreduksjon.
Vektreduksjon / Livsstil

Effektiv og varig behandling av overvekt

Overvekt og fedme er blant vår tids største helseutfordringer, med økt risiko for utvikling av diabetes, hjerte-& karsykdommer og andre helseplager.


Medi3 har lang erfaring med behandling av overvekt, hvor vi benytter livsstilsendring og «mat som medisin». Gjennom individuelt tilpasset behandling og personlig oppfølging fra våre overvektsbehandlere får du de beste forutsetninger for å gå varig ned i vekt.

Vi hjelper deg med alvorlig- og mindre alvorlig overvekt ved å tilby skreddersydd, tverrfaglig og helhetlig behandling og oppfølging:

  • Samtale med sykepleier for kartlegging av behov.
  • Effektiv, trygg og varig vektreduksjon under klinisk oppfølging av lege og sykepleier.
  • Skreddersydd behandling
  • Ned i vekt med Eurodiet
  • Kostholdsendring med «kost i balanse»/middelhavskosthold
  • Individuelle konsultasjoner
  • Oppfølging over tid


Vi samarbeider med Fedon Lindbergklinikken ved å bruke Eurodiet som et av våre verktøy. Eurodiet er spesielt egnet for personer med BMI>30, eller med BMI>27 hvis relaterte helseplager.

Eurodiet - Et verktøy for kostomlegging
For å hjelpe deg til en mest mulig effektiv vektreduksjon og en naturlig overgang til et nytt, balansert kosthold benytter vi ofte Eurodiet. Medi3 har sertifisert Eurodiet-lege, sykepleier og helsesekretærer som kan gi deg god oppfølging ved oppstart og gjennom de ulike fasene i dietten. De hjelper hjelper deg til mental omstilling /motivasjon og veileder deg til riktig trening/fysisk aktivitet.

Dietten er enkel å følge og har et bredt utvalg av spesialtilpassede erstatningsmåltider. Den er sammensatt av 4 faser som hjelper deg med å oppnå en gradvis overgang til et sunt og balansert kosthold. 

Legg gjerne tlf /epost her, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende kartlegging av dine behov.

 

Timebestilling