Ansvarlig plastikkirurgi

Ansvarlig plastikkirurgi

 
Medi3s sykehus tilbyr et bredt spekter av spesialisthelsetjenester. Blant disse er plastikkirurgi. Vi er opptatt av at dette ikke skal være en enkel løsning, men en informert og veloverveid beslutning du fatter som pasient.

Blant Medi3s brede spekter av spesialisthelstjenester er plastisk kirurgi. Vi tilbyr både kosmetisk og medisinsk plastikkirurgi og er opptatt av at dette ikke skal være en enkel løsning, men en informert og veloverveid beslutning du fatter som pasient.

 

Faglig vurdering

Om du vurderer plastikkirurgi så står du foran et stort valg som på ingen måte skal tas lett på. Vi i Medi3 er opptatt av å ha en god og ærlig dialog med deg om dine ønsker og bekymringer, og å undersøke hvorvidt plastikkirurgi er riktig for deg. En konsultasjon med våre plastikkirurger utruster deg med nødvendig informasjon og gir deg realistiske forventninger til både prosessen og det ferdige resultatet.

 

"For meg som kirurg er det viktig å gi pasientene et så realistisk bilde som mulig av hvilke resultater pasienten kan forvente", sier Medi3s ettertraktede plastikkirurg, Arne Roaldsnes. Han understreker at resultatet alltid vil stå i forhold til utgangspunktet og at det alltid involverer en viss risiko. Det er svært viktig for oss at pasienter er innforstått med dette.  

 

En grundig konsultasjon er viktig før du som pasient tar stilling til hvorvidt et inngrep skal gjennomføres. 

 

Tett på

Medi3 er kjent for sin nære kontakt med pasienter både før, under og etter operasjon. Vi setter fokus på at du som pasient skal oppleve god service og føle deg i trygge hender. Etter et inngrep får pasienten tett oppfølging gjennom kontroller.

 

I tillegg kan våre pasienter ta kontakt med alle de som har vært involvert i behandlingen, fra opererende lege til anestesilege og sykepleiere.  Vi er opptatt av at den gode relasjonen som stiftes innledningsvis i første konsultasjon skal komme pasientene til gode også etter endt behandling.

 

Ikke bare kosmetisk

Det er flere årsaker til at mange vurderer plastikkirurgi. Mange har medisinske indikasjoner, og er dermed ofte hemmet av et problem som kan løses gjennom operasjon. Eksempelvis er fjerning av overflødig hud etter en stor vektreduksjon et vanlig inngrep som bidrar til å forbedre livskvaliteten betraktelig. Andre typiske slike inngrep er løft av hengende øyelokk, der en hudfold over øyet hemmer synsfeltet, eller reduksjon av store bryster som kan gi ryggplager.

 

Uavhengig av hvorvidt bakgrunnen for ønsket om plastisk kirurgi er medisinsk eller kosmetisk, er konsultasjonen i forkant avgjørende for hvorvidt det foretas et inngrep.

 

Spesialist med sterk ansvarsfølelse

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å forstå deg og din situasjon. Samtidig er vi svært bevisst vårt ansvar. Som fageksperter er vi først og fremst opptatt av å ivareta din helse og å gi deg ærlige og realistiske tilbakemeldinger.

 

Har du spørsmål?
For mer informasjon ta gjerne kontakt med oss på tlf 70 11 71 86 / plastikk@medi3.no