Plastisk kirurgi

Plastikk kirurgi er et av Medi3s mange tilbud, og vi tilbyr et bredt spekter av operasjoner utført av våre erfarne spesialister innen plastikkirurgi. Vi er nær deg og gir god oppfølging både før og etter operasjon. Dette gjør Medi3 til et trygt valg.
Plastisk kirurgi

 

Medi3 har avtale om å utføre plastikkirurgi på medisinsk indikasjon: dvs kirurgien utføres for å løse et medisinsk problem (sårhet , eksem, sopp, evt uvanlig stort hudoverskudd  mm.). For å bli vurdert for slik kirurgi må man ha henvisning fra lege.  Ved medisinsk indikasjon dekkes operasjonen av vår avtale med Helse Midt-Norge – man betaler en vanlig egenandel som på et offentlig sykehus.

Dette gjelder:
- Brystreduksjoner
- Mageplastikker evt m/ T-snitt
- Lår- og overarmsplastikker, og seteløft etter slankekirurgi (må ha hatt BMI>40)       
- Arrkorreksjoner mm.
- Øvre øyelokksoperasjoner

I tillegg opererer vi ulike svulster i hode/halsregionen, både godartede og ondartede. Utenom hode/halsområdet dekkes kun større hudforandringer som vil trenge rekonstruksjon (hudtransplantasjon eller hudlapp ). Andre hudforandringer på kroppen, som faller utenfor disse kategorier, inkludert fettkuler, kan vi operere, men det blir i så fall mot egenbetaling og man kan henvende seg direkte uten henvisning fra lege.

 
Kosmetisk kirurgi kalles det når hovedformålet å bedre utseendet uten at der foreligger nok fysiske plager til at det kan dekkes på vår offentlige avtale, og du må da betale det selv.

 
Vi gjør de fleste av de vanlige prosedyrer som f.eks :

- Brystforstørrelse – med protese eller med eget fett
- Fjerning av brystproteser
- Brystløft/brystreduksjon
- Mageplastikk
- Lår og overarmsplastikk
- Fettsuginger                         
- Øvre og nedre øyelokk 
- Ansiktskirurgi/ansiktsløft/hals
- Intimkirurgi

Dersom du ønsker å diskutere mulige kosmetiske inngrep med oss, er vi der for å informere og rådgi etter beste evne om de muligheter som foreligger. Vi har drevet med plastikkirurgi/kosmetisk kirurgi siden 2003 og kan vise til lang erfaring, til gjennomgående fornøyde pasienter og få klager. En sjelden gang forekommer også hos oss, som hos alle som driver i dette feltet, at resultatet ikke blir slik som kirurg eller pasient hadde sett for seg, eller det dukker opp helt uventede komplikasjoner. Vi legger stor vekt på en god dialog i forkant for å avklare risiko og forventninger rundt inngrepet. VI har lokalt tilstedeværende kirurger som er lett tilgjengelig for oppfølging.  

 

For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon.  Ved medisinsk indikasjon må vi ha henvisning fra lege.

 

Bestill time

}
Hvor finner du oss?

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

 

Epost: firmapost@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

 

Medi3 har dessverre ikke mulighet til å behandle sensitiv informasjon eller svare på medisinskfaglige spørsmål til pasienter pr epost, på grunn av personvern.
For mer informasjon om hvordan du kan kommunisere med oss, les mer her.

 

Åpningstider

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

 - Medi3
MEDI3
Her har vi samlet en del av spørsmålene vi ofte får.

Har du spørsmål om plastisk kirurgi?