Et enda bedre Medi3 i nye lokaler

Et enda bedre Medi3 i nye lokaler

 
I januar flytter vi endelig inn i våre nye lokaler i sentrum av Ålesund, og vi gleder oss!
Lokalene blir tilpasset våre aktiviteter og vil gjøre tilbudet vårt enda bedre.
Vi har snakket med fem ansatte ved ulike avdelinger i Medi3, og alle er samstemte; det kommer til å bli stor stas å flytte til Kongens gate 11 i Ålesund sentrum.
- Jeg gleder meg veldig. Vi har trivdes i de gamle lokalene, men de nye utnytter plassen bedre og vil bli mer tilrettelagt for oss og ikke minst pasientene våre, sier helsesekretær Gunn Finnes.
De ansatte har vært med på utformingen av planløsning og organiseringen for best mulig pasientflyt. I tillegg er det kjekt å få enda bedre lokaler uten å måtte flytte ut av Ålesund sentrum. - Vi flytter rett inn i hjertet av Ålesund – sier Gunn.
Synnøve Pettersen jobber som sykepleier i sykehusavdelingen, og forteller at arbeidsdagen vil bli mer effektiv. Dette er intensivsykepleier Vigdis Brandal enig i.
- Vi er gode i dag, men logistikken blir bedre i de nye lokalene. Det blir mer oversikt og enda bedre flyt, legger helsesekretær Wenche Green til.

Hver avdeling får sine funksjoner mer samlet, noe som gir pasientvennlig og effektiv organisering.
- Vi leverer tjenester med god kvalitet og service, og setter av god tid til pasientene våre.  Det skal vi selvfølgelig fortsette med, sier allmennlege Ann Cathrin Norddal Linge.
En viktig årsak til at vi skal flytte er jo nettopp for å gi kundene våre en enda bedre opplevelse. Lokalene blir mer moderne, og det vil være gode parkeringsmuligheter. Det er også enkelt tilgjengelig for de som reiser kollektivt, enten de kommer med buss eller båt.

- Jeg tror dette vil utløse mye positiv energi i hele Medi 3 og flyttingen vil gi ny giv, sier ortoped Lage Årset, men det aller beste med flytting er så klart at det gir rom for å utvikle oss. Vårt mål er alltid å ha et godt tjenesteutvalg og gi god service. Vi håper at vi med flyttingen kan bli enda bedre på dette.