Helsetips for et godt nytt år

Helsetips for et godt nytt år

 
Nå er både advent, romjul og høytider forbi. Gode dager som vi alle har masse følelser rundt! Så er også 2021 forbi. Du sitter nå igjen med mange minner å ta med deg videre i 2022. Noen minner kan være vaner som virkelig gjorde deg godt i fjor! Men hva med tiden videre? Hva med i dag og nærmeste nåtid? Hvordan ønsker du å føle deg?

Miljøet i deg og omkring deg er i stadig endring, og det som du gjorde for et halvt år siden kan akkurat nå føles vanskeligere. Tenker du dype straks-tiltak for kropp og helse? Som du ikke orker å beholde etter 2 uker?... Kanskje har du mål om vektnedgang, lettere helse; fysisk, psykisk og for dine blodverdier?

Helsetips som alltid fungerer, ikke bare i januar, men året rundt, kan være for deg å:


• Rydde opp i kostholdet og skape måltid
• Innta blodsukkerstabiliserende måltider
• Drikke mer vann
• Være i fysisk aktivitet
• Prioritere søvn
• Stressredusere

 

Dersom du har tanker om å gjøre noe for din egen helse, så ikke bekymre deg for å måtte gjøre jobben alene. Et av dine middel for måloppnåelse, men også for å ha det godt underveis, er å møte din behandler til oppfølging.

 

Jeg hjelper deg til å sette punkta for veien din fremover. Det kan føles SÅ mye lettere og enklere å forstå deg selv og din utvikling, ved å være i ærlig dialog med deg selv og din behandler. 

 

Jeg heter Ingeborg og er ernæringsterapeut ved Medi3 og har flere års erfaring ved nettopp styrken som oppfølging har for mennesket sin livsstilsendring, vektnedgang eller om så gjelder noen oppfølgingstimer for å ordne opp i rot i kostholdet. Hvordan er deg med deg? Trenger du oppfølging og motivasjon hos meg alene? Eller søker du fellesskap som det er i en gruppe, som har samme helsemål som deg? Ta gjerne kontakt med meg. Under kan du lese mer om tilbudet jeg har ved Medi3 innen livsstil og ernæringsveiledning.

 - Medi3
LIVSSTIL OG ERNÆRINGSVEILEDNING
Trenger du oppfølging og motivasjon?

Ta gjerne kontakt.