Medi3 satser videre med et privat bildediagnostisk tilbud!

Medi3 satser videre med et privat bildediagnostisk tilbud!

 
Ventetiden for pasienter som håndteres av det offentlige, og det private med offentlige avtale innen bildediagnostikk, er stadig økende. Medi3 satser derfor videre med et privat bildediagnostisk tilbud i samarbeid med Sunnmøre MR-klinikk.

Medi3 inngår nå samarbeidsavtale med Sunnmøre MR-klinikk, for å sammen tilby et godt privat behandlingstilbud innen bildediagnostikk. – Vi ønsker et bedre, rimeligere og mer helhetlig tilbud til pasientene våre, sier adm.dir i Medi 3, Jan-Terje Teige.

 

Time på dagen

Medi3 ser behovet for et privat tilbud innen MR-undersøkelser. Når et stort antall pasienter skal håndteres av det offentlige, og private med offentlige avtale, vil ventelistene naturligvis bli lange. Derfor vil vi være tilstede for våre pasienter med kort ventetid, og vi tilbyr time på dagen. Fordi vi nå ikke har en offentlig avtale å ta hensyn til, har vi muligheten til å ha et privat tilbud innenfor bildediagnostikk. Dette vil også gjelde for pasienter med behandlingsforsikring.

 

– Vi erfarer at det kan være vanskelig for pasienter å orientere seg om hvordan det fungerer med offentlige og private avtaler, sier adm.dir i Medi 3 Jan-Terje Teige. – Vi ønsker derfor å være tilbyder av en forutsigbar løsning som ivaretar alle våre pasienter en god måte.

 

Et mer effektivt behandlingsløp

En MR-undersøkelse er ofte en viktig del av pasientens utredning. Medi3 er opptatt av effektive behandlingsforløp, og denne avtalen gir både rask tilgang for pasienten og rask tilbakemelding til henviser. Medi3 kan nå tilby MR-undersøkelser for blant annet hode, rygg, indre organer, ledd, blodårer, hjerte, bryst, prostata og tynntarm. Bildene blir tolket av spesialister i radiologi. Ved Sunnmøre MR-klinikk finnes også tilbud om helsesjekk ved hjelp av ultralyd, samt 2D og 3D-undersøkelser av gravide. Medi3 tilbyr som før privat røntgen, mammografi og osteometri i våre lokaler i Ålesund sentrum. Alle undersøkelsene krever henvisning fra lege, manuellterapeut eller kiropraktor.

 

Hvordan bestille time?

Ønsker du å bestille time til bildediagnostikk (MR, røntgen, mammografi, osteometri, ultralyd) kan du gjøre dette direkte til Medi3 på telefon 70 11 70 00 eller gjennom nettsiden vår https://www.medi3.no/bestill-time/ MR-undersøkelsene utføres ved Sunnmøre MR-klinikk i Daaeskogen næringsbygg på Moa, i Spjelkavik.

Medi3 tilbyr røntgen, mammografi og osteometri i våre lokaler i Ålesund sentrum. Alle undersøkelsene krever henvisning fra lege, manuellterapeut eller kiropraktor.