Oppstart av tilbud innen psykisk helsevern

Oppstart av tilbud innen psykisk helsevern

 
I dag 22. august er en stor dag for Medi3, med oppstart av vårt tilbud innen psykisk helsevern for barn, ungdom og voksne.

Vi ønsker alle våre nye ansatte velkommen og lykke til med det viktige arbeidet de skal gjøre. Ikke minst ønsker vi pasientene velkommen til oss.

 

Tilbudet vil gradvis trappes opp frem mot 1. oktober. Da vil hele 15 årsverk innen psykisk helsevern være på plass i våre lokaler i Kongens gate 10 i Ålesund sentrum.

 

Dette tilbudet er en del av avtalen Medi3 har med Helse Midt-Norge om utredning og behandling innen spesialisthelsetjenesten for psykisk helsevern. Pasientene henvises til offentlig sykehus, og Medi3 tildeler time etter at pasienten er viderehenvist til oss. Tilbudet er dagbasert, og vi gjennomfører planlagte konsultasjoner på dagtid.

 

På bildet ser du Noen av våre ansatte innen psykisk helsevern f.v. psykologspesialist Christen T. Teigen, psykiatrisk sykepleier/kognitiv terapeut Alfhild Ødegård, psykolog Beate Normann, avdelingsleder Medi3 klinikk Vibecke Fiskerstrand og helsesekretær Wenche Green