Viktig informasjon til deg som har time ved Medi3

Viktig informasjon til deg som har time ved Medi3

 
Dersom du har vært i Nordre-Follo, Oslo, Enebakk, Ås, Vestby, Nesodden, Indre Østfold, Moss, Frogn, eller Våler, eller har hatt besøk av noen som har oppholdt seg der de siste ti dagene før timen din ved Medi3, skal du ikke møte, men ringe oss først. Dette gjelder også dersom du er i karantene, er bekreftet smittet selv, er nærkontakt til noen som er bekreftet smittet med koronavirus eller har vært i utlandet de siste ti dagene før avtalen. Har du symptom på koronasykdom eller har/har hatt hoste, sår hals, tungpust eller feber den siste uken, skal du ikke møte, men ta kontakt med oss.

Dersom du har vært i Nordre-Follo, Oslo, Enebakk, Ås, Vestby, Nesodden, Indre Østfold, Moss, Frogn, eller Våler, eller har hatt besøk av noen som har oppholdt seg der de siste ti dagene før timen din ved Medi3, skal du ikke møte, men ringe oss først.
Dette gjelder også dersom du er i karantene, er bekreftet smittet selv, er nærkontakt til noen som er bekreftet smittet med koronavirus eller har vært i utlandet de siste ti dagene før avtalen.
Har du symptom på koronasykdom eller har/har hatt hoste, sår hals, tungpust eller feber den siste uken, skal du ikke møte, men ta kontakt med oss.

 

KONTAKTINFO: Medi3 Ålesund 70 11 70 00 Medi3 Ulsteinvik 70 11 72 90.
Medi3 beskytter pasienter og medarbeidere i tråd med anbefalinger fra Folkehelseinstituttet, Helsedirektoratet og Kommune/smittevernoverlege. Du kan lese mer om dette her >