Koronatest og test av antistoff for bedrifter

Koronatest og test av antistoff for bedrifter

 
Mange bedrifter har medarbeidere som kommer fra, eller skal til, både grønne og røde soner og ønsker å teste disse. Medi 3 kan utføre to typer tester, det er test for koronasmitte (Covid-19) og det er en antistofftest som kan vise om vedkommende har opparbeidet antistoff etter å ha hatt en infeksjon av Covid-19.

 

Medi3 har egen analyseenhet for PCR prøver.  Vi kan nå tilby PCR prøver med garantert svar innen 48 timer samt ekspresservice med svartid på 12 timer.

I tillegg tilbyr vi Antigen hurtigtester og antistofftester.

Vi tester friske personer uten symptomer eller mistanke om Covidsmitte.

Tester er spesielt aktuelle før flyreiser, mønstring på båt eller arbeidsinnvandring. I tillegg til testing i våre egne lokaler, tilbyr vi også å reise ut til kunde.

Ta gjerne kontakt direkte med vårt covid-team på covid@med3.no. for mer informasjon eller benytt skjemaet her for bestilling.
(Ved symptomer på Corona eller mistenkt smitte ber vi om at våre kunder tar kontakt med kommunal testeenhet


Testing kan gjennomføres på ulike måter: 
- Testen er tatt ved prøve i nese og hals.
- Test utenfor Medi3: De som skal testes møter utenfor og venter til de blir hentet inn. NB INGEN som skal koronatestes må gå inn i våre lokaler! Unngå kø foran hovedinngangen. 
- Representant fra Medi3, seksjon klinisk sykepleie, tar prøver ved bedriften eller annet egnet sted: Det er viktig å være obs på at en bør unngå å samle ansatte for testing slik at mange må i karantene ved en evt. positiv test. Slik testing må avtales og organiseres i samarbeid med den enkelte bedrift. 

Ved bestilling skal alle bedrifter fylle ut et skjema fra Medi3 med informasjon på den som skal testes som skal sendes kryptert til Medi3. Dette er viktig for kvalitet og sikkerhet rundt testingen. 


 

Antistofftest:
Testen kan kontrollere om en person allerede har vært smittet av Covid-19 viruset. Det er viktig å vere klar over at mengde antistoff ofte henger sammen med hvor syk en person har vært. En kan derfor oppleve at en person som har gjennomgått infeksjon med mildt forløp får negativt resultat på testen. Positiv test opphever normalt sett ikke nasjonale retningslinjer for karantene og smittevern.


Testing kan gjennomføres på ulike måter: 
- Testen er en hurtigtest og tas i blod ved et stikk i fingeren.
- Testen kan tas i Medi3 sine klinikker (Egne priser)
- Representant fra Medi3 seksjon klinisk sykepleie tar prøver ved bedriften eller annet egnet sted.

Pris pr. antistofftest: 670,- pluss reisetid og reisekostnader der dette er relevant. 
Minimum 5 personer ved testing i bedrift.

Antistofftest kan også tas ved blodprøve med analyse, men denne testen forutsetter at vedkommende har vært syk/hatt symptomer på korona. Testen kan tidligst tas 14 dager etter infeksjon for gyldig resultat.
Denne testen tas ved en av Medi3s klinikker. (Egne priser)

 

 Prisliste(Vi tilbyr test fra klokken 09:30 og utover, avhengig av antall bestillinger. Det er derfor dessverre ikke mulig å ønske klokkeslett / We offer tests from 09:30 onwards, depending on the number of orders. It is therefore unfortunately not possible to book time)
Avbetilling før kl. 9:00 samme dag eller før, hvis ikke tilkommer et gebyr 500nok / Cancellation before kl. 9:00 the same day or before, if not a fee of 500nok must be paid.