Anestesisykepleier

Anestesisykepleier

 
Vi trenger flere dyktige medarbeidere på laget og søker etter anestesisykepleier med stort engasjement til 100% fast stilling til vår sykehusavdeling ved Medi3 i Ålesund Sentrum.
Medi3 har et spennende fagmiljø med høy kompetanse innen mange fagområder. Vi er lokalt forankret, med lange tradisjoner og med fokus på kvalitet og service. Medi3 avd. Sykehus tilbyr spesialisthelsetjenester til både offentlige og private pasienter; herunder dagkirurgi og poliklinikk for legespesialister. Avdelingen består av ca. 35 årsverk. I Møre og Romsdal er Medi3 den eneste private aktøren som har offentlig avtale, som omfatter vurderinger og operasjoner innenfor ulike spesialistområder som ortopedi, generell kirurgi, plastisk kirurgi, øre/nese/hals og øye. Vi har også et privat tilbud innenfor disse områdene.

 

Hos Medi3 vil dine arbeidsoppgaver være: 

Arbeid på operasjonsstue, sengepost, recovery og oppfølging av våre pasienter som går gjennom en operasjon hos oss. 

 

Kvalifikasjonskrav: 

Stillingen krever norsk autorisasjon og spesialutdannelse i anestesisykepleie Det er ønskelig med erfaring fra operasjonsavdeling. Du må kunne jobbe selvstendig, men vil også dra nytte av et betydelig faglig fellesskap hos oss. 

  

Vi kan tilby: 

  • Et bredt og spennende fagmiljø  
  • Godt arbeidsmiljø med gode kolleger 
  • Regelmessig arbeidstid med fri helger og helligdager 
  • Konkurransedyktige lønnsvilkår og pensjonsordninger 

 

Kontaktperson: Linn Soife Nervik - HR-sjef 
Epost: l.nervik@medi3.no

Søknadsfrist: 15. april 2024
SØK HER

 

Om Medi3

Medi 3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs (ShipMed). Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik og Oslo. Vi har ca. 150 ansatte og tilknyttet personale og omsatte i 2023 for ca 230 millioner kroner i konsernet. Les mer på www.medi3.no