Psykolog

Psykolog

 
For privat praksis i våre klinikker i Ålesund og Ulsteinvik ønsker vi å knytte til oss psykolog / psykologspesialist.

 

Vi ønsker å styrke vårt tilbud innen psykologisk bistand i takt med økende behov for tjenesten.

 

Tilbudet vil kunne gjelde for privatpersoner, bedrifter og offentlige avtaler. Medi3 har allerede en stor medlemsmasse av privatpersoner, bedriftshelsetjeneste med stort spenn i både størrelse og bransje samt i deltar i offentlige anbud/anskaffelser. En rolle som psykolog/psykologspesialist i Medi3 innebærer kliniske konsultasjoner for pasienter, samt mulighet for oppdrag ute i bedrifter. Samarbeidsmodell og omfang kan diskuteres ut fra forutsetningene.

 

Kvalifikasjonskrav

  • Norsk godkjenning som psykolog/psykologspesialist. Vi er åpne for forskjellig type fordypninger og interessefelt. Stillingen kan også passe for kandidater med begrenset erfaringsbakgrunn.
  • Kandidaten må bidra med høy kvalitet, sette pasienten i fokus, være en god relasjonsbygger samt være serviceinnstilt og ha gode samarbeidsevner.

 

Hva vi tilbyr

  • Fleksibilitet, stor påvirkningskraft og god tilrettelegging i et lokalt forankret selskap, med uformelt arbeidsmiljø og korte beslutningslinjer
  • Interessante arbeidsoppgaver i en viktig og fremtidsrettet bransje
  • Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger
  • En del av Medi3s utmerkede faglige og sosiale felleskap

 

For søknad, spørsmål om stillingen eller en uforpliktende prat, kontakt adm.dir Jan-Terje Teige jtt@medi3.no / Tlf 90522254

 

Medi 3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs. Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik, Oslo og Ringvoll. Vi har ca. 150 ansatte og tilknyttet personale og omsatte i 2020 for ca 180 mill kr (konsern). Medi 3 består også av datterselskapene Medi 3 Ringvoll Klinikken og Shipmed. Se www.medi3.no.