Time til kontroll hos ortoped

 

Du har fått time til kontroll hos spesialist i ortopedi ved Medi3 

  

Tid: Tidspunkt finner du i SMS  
Sted:Medi3 Ålesund - Kongens gate 11 - 6002 Ålesund (Inngang Skansegata.)  

  

Her finner du informasjon du må lese før du kommer til oss. 

  • Møt til oppsatt tid 
  • Meld deg i resepsjonen i 1 etg. ved ankomst. 
  • Spesialist i ortopedi er i 3.etg.  Sett deg på venterommet  og vent til du blir hentet. 
     


Egenandel og frikort 
Egenandelen er for tiden kroner 403,-.  Enkelte pasienter betaler ikke egenandel. Det gjelder blant annet barn under 16 år. Mer informasjon om egenandeler finner du på helsenorge.no/betaling. Vi oppfordrer alle til å betale med bankkort på oppmøtedagen. Hvis du har frikort, slipper du å betale egenandel. Ved manglende fremmøte til avtalt konsultasjon, vil du bli fakturert med egenandel x 3. (kr. 1158,-). Dette gjelder selv om du har frikort eller er fritatt for egenandel.

 

Endring av time  
Om du mot formodning ikke kan benytte timen din kan du kontakte oss på tlf . 70 11 71 83.Du må avbestille senest 24 timer før timen for å unngå egenandel.   

  
Transport  
Hvis du av helsemessige grunner ikke kan bruke kollektivtransport til behandlingsstedet, må du kontakte den som har henvist deg (som oftest fastlegen din), eller ditt lokale pasientreisekontor for å få rekvisisjon til annen transport. 

  

Trenger du tolk?  

Du har rett til gratis tolk dersom du har behov for dette. Hvis du trenger tolk, er det viktig at du kontakter oss og sier fra om dette så snart som mulig.  

   

Dine rettigheter: 
Her finner du informasjon om dine pasientrettigheter  
 
 

Registrer deg i Digipost  
Vi oppfordrer deg til å opprette digital postkasse i DIGIPOST. Du vil da få raskere tilbakemelding fra oss. Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person  

   

Velkommen til Medi3!