Time til kontroll øre-nese-hals

 

Du har fått time til  kontroll hos øre-nese-hals spesialist Medi3

 

Tid: Tidspunkt finner du i SMS 
Sted: Medi3 Ålesund - Kongens gate 11 - 6002 Ålesund (Inngang Skansegata.) 

 

Her finner du informasjon du kan lese før du kommer til oss.

  • Møt til oppsatt tid 
  • Øre-nese-hals spesialist finner du i 3.etg. Du melder deg i resepsjonen når du kommer og blir sendt opp til oss. Sett deg på venterommet og vent til du blir hentet. 
  • Ta med liste over de medisinene du bruker, og husk å angi hvis du har medisinallergi 

 

Egenandel og frikort 
Egenandelen er for tiden kroner 386,-.  Enkelte pasienter betaler ikke egenandel. Det gjelder blant annet barn under 16 år. Mer informasjon om egenandeler finner du på helsenorge.no/betaling. Vi oppfordrer alle til å betale med bankkort på oppmøtedagen. Hvis du har frikort, slipper du å betale egenandel. Ved manglende fremmøte til avtalt konsultasjon, vil du bli fakturert med egenandel x 3. (kr. 1158,-). Dette gjelder selv om du har frikort eller er fritatt for egenandel. 
 
 
Endring av time 
Dersom du avbestiller vil det bli ny behandlingstid og du vil igjen stå på venteliste for å få ny time til vurdering. Om du mot formodning ikke kan benytte timen din kan du kontakte oss på tlf . 70 11 71 87. Du må avbestille senest 24 timer før timen for å unngå egenandel.  

 
Transport 
Hvis du av helsemessige grunner ikke kan bruke kollektivtransport til behandlingsstedet, må du kontakte den som har henvist deg (som oftest fastlegen din), eller ditt lokale pasientreisekontor for å få rekvisisjon til annen transport.

 

Rett til å klage 
Vi har nå gitt deg time innenfor fristen. Hvis du mener fristen er satt for langt fram i tid, har du rett til å klage innen fire uker. Du finner mer informasjon om dette i Dine pasientrettigheter 

 

Trenger du tolk? 
Du har rett til gratis tolk dersom du har behov for dette. Hvis du trenger tolk, er det viktig at du kontakter oss og sier fra om dette så snart som mulig. 

 

Dine rettigheter:
Her finner du informasjon om dine pasientrettigheter 

 
Registrer deg i Digipost 
Vi oppfordrer deg til å opprette digital postkasse i DIGIPOST. Du vil da få raskere tilbakemelding fra oss. Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person.

 

Velkommen til Medi3!