Avtalespesialist hud

Hudlege Una Bjåstad Hovlid har individuell avtale med Helse Midt-Norge og utfører poliklinisk behandling på lik linje med sykehusenes poliklinikker. Avtalepraksisen til Bjåstad befinner seg  i Medi3 sine lokaler i Ulsteinvik.
Avtalespesialist hud

Som pasient hos avtalespesialist betaler du for tjenesten etter takster som er fastsatt nasjonalt. Egenandelen er den samme som ved offentlige poliklinikker og den føres på egenandelskortet og gir grunnlag for frikort.

Du har de samme rettigheter når du undersøkes og behandles hos en avtalespesialist som når du oppsøker en offentlig poliklinikk på et sykehus. Siden avtalespesialistene er en del av spesialisthelsetjenesten, må du ha henvisning fra lege; enten en fastlege, privat spesialist eller fra lege på sykehus.


Transport og reisekostnader

Du betaler egenandel ved reiser til en avtalespesialist. Om du reiser til en avtalespesialist i en annen region, dekkes bare reise til nærmeste spesialist som kunne gitt den aktuelle tjenesten.

 

Hudlege Bjåstad tilbyr blant annet:

- Diagnostisering og behandling av hudsykdommer
- UVB TL01 lysbehandling av eksem, psoriasis og andre hudsykdommer, både helkropps- og hånd/fotsol
- Fotodynamisk terapi (PDT) av solare keratoser og basalcellekarsinom
- Nitrogen kryobehandling av ulike hudforandringer

Henvisning

For å få time hos spesialist som har avtalepraksis og driftsavtale med Helse Midt-Norge må du ha henvisning fra fastlegen din eller annen allmennlege / spesialist.

}
Hvor finner du oss?

Ulsteinvik

Bjørndalvegen 14a - 6065 Ulsteinvik

Postboks 289, 6067 ULSTEINVIK

Postadresse:
Postboks 289, 6067 ULSTEINVIK  

Epost: ulsteinvik@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

Medi3 har dessverre ikke mulighet til å behandle sensitiv informasjon eller svare på medisinskfaglige spørsmål til pasienter pr epost, på grunn av personvern.
For mer informasjon om hvordan du kan kommunisere med oss, les mer her.

 

Åpningstider

Mandag-torsdag: 08:00-15:30
Fredag: 08:00-15:00