Fysioterapeut

I forbindelse med korona-pandemien vil fysioterapitjenestene våre dessverre ikke være tilgjengelige, inntil videre. Du som har bestilt time eller er satt opp på oppfølgingstime vil bli kontaktet av oss. Bestill her
Fysioterapeut

Fysioterapeuten hjelper deg med forebygging og behandling av skader og sykdommer som gir smerter eller nedsatt funksjonsevne. I tillegg kan de bistå med rehabilitering etter operasjon.

 

Fysioterapeuten har som mål å fremme god helse, ved å jobbe med kropp og bevegelse. Våre fysioterapeuter har mye kunnskap om hvordan fysiske, psykiske og sosiale faktorer kan påvirke deg. All behandling er spesielt tilpasset den enkelte, basert på symptom og undersøkelser. 

}
Hvor finner du oss?

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost, da dette ikke sikrer trygg oppbevaring av dine personopplysninger .

Du kan imidlertid benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.

 

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person

Registering og bruk av Digipost er helt gratis.

 

For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).

Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.

Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.

 

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 21.00
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00