Brystløft

Brystløft

 
Med brystløft menes at og brystene omformes og løftes opp uten at der fjernes vesentlig mengde brystvev.

Man fjerner i hovedsak hud, og evt. en mindre mengde brystvev (50-200 gr på hver side). Samtidig vil man også redusere areola (det brune området rundt brystvorten) til passende størrelse. Dette gjøres vanligvis som en kosmetiske prosedyre, og dekkes ikke i offentlig helsevesen. Vi vet likevel at noen som har nedfalte (ptotiske) bryst, kan ha en del fysiske plager med drag og gnag fra BH-stropper og kanskje fuktrelaterte probeer under brystene i tilleg til også noen muskulære palger i skulder/nakke- regionen.


Om man har lite brystvev igjen kan det bli aktuelt å tenke på å øke volumet med evt. å legge inn protese. Dette kan gjøres samtidig, eller som en egen prosedyre etterpå. Evt. kan man også bruke eget fett.


Utfordringen ved brystløft er å få brystet til bli stående på plass også i ettertid. Et operert bryst vil forandre seg helt inntil et år etter operasjonen, og kan i varierende grad falle delvis tilbake. Denne prosessen er avhengig av hvor god støtte og fasthet der er i den enkeltes brystvev – noe som kan variere betraktelig – og det er også i stor grad avhengig av den enkelte kirurgs operasjonsteknikk og hvilken metode man behersker og bruker.


For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon eller send epost til plastikk@medi3.no

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost, da dette ikke sikrer trygg oppbevaring av dine personopplysninger .
Du kan imidlertid benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.
For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Registering og bruk av Digipost er helt gratis. 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.