Brystvorteplastikk

 
Brystvorteplastikker er små inngrep som korrigerer brystvorten. Det kan være store brystvorter, lange brystvorter eller inndratte brystvorter både hos kvinner og menn.


Ved et slikt inngrep settes det lokalbedøvelse under brystvorten, og det legges snitt i basis. Hvis brystvortene er store, fjernes en sylinder av huden ved basis, og nippelen teleskoperes ned i brystet. Snittet lukkes med sting som forsvinner av seg selv, og vanligvis blir arret helt usynlig.

Ved inverterte brystvorter er det bindevev som trekker brystvortene ned. Dette bindevevet kan løsnes gjennom en liten åpning nedad på basis av brystvorten. Hvis du skal ha barn, kan bindevevsdraget kuttes spesifikt uten å skade melkegangene, men dersom du er ferdig med å få barn, fjerner vi også melkegangene. Når melkegangene kuttes, blir risikoen for tilbakefall bli betydelig redusert.

Brystvorter som skiller seg fra det som er normalt kan gi funksjonelle plager. Det gjelder særlig inverterte brystvorter som gjør amming vanskelig og kan gi oppsamling av hudrester og sekret og vanskeliggjør god hygiene. Likevel er det først og fremst det estetiske pasientene er opptatt av når de henvender seg med spørsmål om å korrigere dette. Det kan være at de ønsker at niplene ikke skal vises gjennom tøy eller at de ønsker at størrelsen på niplene og selve brystet skal harmonere bedre.

 

Pris på inngrepet: Se vår prisliste her


Du trenger ikke henvisning fra lege for vurdering. For bestilling av time til vurdering  hos plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86  / plastikkprivat@medi3.no - eller benytt vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time