Fjerning av brystprotester

Fjerning av brystprotester

 
Fra tid til annen er det aktuelt å ta ut brystprotesene. Dersom du har dem i mange år og er litt bekymret for om der kan være gått hull. på, kan de fjernes.

Noen opplever at de blir harde og vonde og at de endrer form. Dette kan bety at der er forkalkninger i kapselen , eller at man har fått skapseldannelse. Alle proteser får en kapsel rundt seg. Dersom denne er tynn og myk, merkes den ikke. Ved kraftig og tykk kapseldannelse vil dette merkes ved at brystet endrer form og blir smertefullt.


Når proteser bør tas ut, er et vanskelig spørsmål å besvare. Der er flere typer og merker og ulike kvaliteter. Etter 10 -15 år bør man få protesene undersøkt. Deretter bør man ha jevnlig kontroll på dem kanskje annethvert år til de skiftes. 


Ved fjerning av proteser kan dette gjøres relativt enkelt ved å gå inn gjennom det gamle arret og åpner inn til protesen og tar denne ut. Hvis det er fotykket kapsel  rundt protesen  fjernets denne i sin hellhet.


Etter protesen er tatt ut vil brystet skrumpe gradvis inn til sin egentlige størrelse og brystvorten vil trekke seg noen cm . oppover. . Noen vil vurdere et brystløft etter fjerning, evt ny protese. Dette kan vi gjøre i samme inngrepet.

 

Pris på inngrepet: Se vår prisliste her

Vi utfører også brystforstørrelse med eget fett. Les mer om det her.


Du trenger ikke henvisning fra lege for vurdering. For bestilling av time til vurdering  hos plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86  / plastikkprivat@medi3.no - eller benytt vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time


Du trenger ikke henvisning fra lege for vurdering. For bestilling av time til vurdering  hos plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time

 

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

 

Epost: firmapost@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

 

Medi3 har dessverre ikke mulighet til å behandle sensitiv informasjon eller svare på medisinskfaglige spørsmål til pasienter pr epost, på grunn av personvern.
For mer informasjon om hvordan du kan kommunisere med oss, les mer her.

 

Åpningstider

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.00