Pubisplastikk/pubisløft

Pubisplastikk/pubisløft

 

Pubisområdet (det behårede område fortil over kjønnsregionene ) består av et relativt løst vev og som kan inneholde en god del fett. Er man litt overvektig, har hatt mye vektvariasjoner, eller hatt flere fødsler, kan dette området bli løst og fremstående.


Pubisområdet vil automatisk bli oppstrammet i forbindelse med en bukplastikk, også en mini-bukplastikk. Vi utfører oppstramming og evt. fettsuging i dette området som en egen operasjon.


For noen kan kun fettsuging også gi en tilfredsstillende løsning, men er hudoverskuddet tydelig, må der også fjernes hud.

Pris på inngrepet: Se vår prisliste her

 

Du trenger ikke henvisning fra lege for vurdering. For bestilling av time til vurdering  hos plastikk kirurg, ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time

 

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost, da dette ikke sikrer trygg oppbevaring av dine personopplysninger .
Du kan imidlertid benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.
For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Registering og bruk av Digipost er helt gratis. 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.