Ortopedi

Våre ortopeder hjelper deg med plager og lidelser i muskler, ledd, og skjelett.
Ortopedi

Våre ortopeder behandler plager i skjelett, sener, muskler og ledd. De vanligste operasjonene vi utfører er i fot, hånd, kne, skulder eller ankel. Alle operasjoner innen ortopedi er dagkirurgi, så du kan reise hjem samme dag som operasjonen.

OFFENTLIGE AVTALER
Medi3 har avtale med helseregion Helse Midt-Norge om behandling av pasienter innenfor fagområde ortopedi. Dette gjelder inngrep innen de overnevnte områder, men forutsetter at du er henvist fra lege og tilstrekkelig utredet. Du betaler da egenandeler på lik linje med de offentlige sykehusene.

FORSIKRING
Medi3 har avtale med flere forsikringsselskaper om ortopedisk utredning og operasjoner. Dette innebærer at forsikringsselskapene har gjort avtaler om prioritert behandling for deg som forsikringstaker.

PRIVAT
Du kan selvfølgelig som privatbetalende pasient raskt få time hos oss for utredning og eventuelt operasjon.

Henvisning

Hvis du vil til ortoped hos Medi 3 må du ha henvisning fra lege. Din fastlege eller en av våre allmennleger kan henvise deg til ortoped og andre tjenester.

}
Hvor finner du oss?

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost, da dette ikke sikrer trygg oppbevaring av dine personopplysninger .
Du kan imidlertid benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.
For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Registering og bruk av Digipost er helt gratis. 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.