Brystforstørrelse med eget fett

Brystforstørrelse med eget fett

 

Dette er en teknikk som egner seg godt dersom man ikke trenger en stor forstørrelse, og dersom man ikke ønsker å få innlagt et fremmedlegeme (som silikonproteser jo er). Spesielt er dette velegnet dersom man likevel skal gjøre fettsuging et eller annet sted på kroppen. Da kan altså fettet som tas ut brukes direkte til å forstørre brystene i samme seanse.

Denne teknikken egner seg ikke for den som har lite ekstra fett på kroppen. Stort sett vil man ønske å kunne sette inn gjerne 3 dl preparert fett på hver side. Etterpå vil deler av det innsatte fettet tapes (kanskje så mye som 50% ). Dvs. at man ved innsetting av f eks 300 ml på hver side, til slutt sitter igjen med ca 150 ml forstørrelse på hvert bryst. Det tilsvarer ca 1 cup-størrelse. Ønsker man større enn dette , kan prosedyren gjentas.

Fettet settes inn i brystene via enn tynn nål med butt spiss med sidehull. Dette medføre ingen vesentlige smerter etterpå, og nerver og blodkar blir bevart. (ved proteseinnsettelse er der en viss risiko for at følelsen i brystvorte kan reduseres eler falle bort)

 
For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost, da dette ikke sikrer trygg oppbevaring av dine personopplysninger .

Du kan imidlertid benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.

 

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person

Registering og bruk av Digipost er helt gratis.

 

For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).

Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.

Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.

 

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 21.00
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00