Brystforstørrelse

Brystforstørrelse

 
Gjennom livet endres brystene. Svangerskap, amming, vektøkning/-nedgang og aldring påvirker brystenes utseende. Dersom du ønsker brystforstørrelse kan vi i Medi3 tilby å få satt inn implantater, eller forstørre brystene ved hjelp av eget fett.

Brystforstørring er et kirurgisk inngrep som går ut på å forstørre en kvinnes bryster. Det vanligste er å sette inn silikon under brystkjertelen eller brystmuskelen, men det går også an å bruke overskuddsfett fra en annen del av kroppen og sprøyte dette inn i brystene. En brystforstørrelse foregår alltid i full narkose.


Brystforstørrelse med implantater
Den vanligste formen for brystforstørring er innleggelse av silikonimplantater. Disse plasseres under brystkjertelen eller under brystmuskelen. De er enten runde eller anatomiske (dråpeformede), og har en konsistens som gjør at brystene oftest vil kjennes naturlige ut. I tillegg til å legge inn implantater kan man gjøre et brystløft. I noen tilfeller er det kun aktuelt med brystløftet, ikke implantatene.

Brystforstørrelse med eget fett
Hvis du ikke ønsker å legge inn implantater, kan det være en mulighet å forstørre brystene ved hjelp av eget fett, som blir tatt fra andre deler av kroppen hvor du har et fettoverskudd. Fett kan for eksempel hentes fra mage, rumpe eller lår, så dette inngrepet forutsetter altså man har noe fett til overs som man kan bruke.

Operasjonen foregår ved at man fettsuger et område, renser dette fettet ved hjelp av en maskin, og fører det inn i brystene gjennom bittesmå kanyler. Ofte er det nødvendig med flere omganger for å oppnå ønsket resultat, Dette inngrepet egner seg best fordi som ønsker en forstørring på ca. en cup-størrelse. Her kan du lese mer om fettransplantasjon.
 

For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon eller send epost til plastikk@medi3.no

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 21.00
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00