Fettfjerning

Fettfjerning

 
På fettansamlinger som ikke lar seg slanke eller trimme bort, kan man benytte fettfjerning som metode. Behandlingen er skånsom og gir varig resultat.

Lokale fettansamlinger hos normalvektige pasienter er et stort problem for den det gjelder. Det kan være problemer med å skaffe klær som passer, og noen unngår sosiale settinger hvor de blir eksponert.

Fettsuging er det andre mest vanlige kosmetiske inngrepet etter brystforstørring. Fettsuging er et plastikkirurgisk inngrep som utføres for å fjerne fett fra lokale fettansamlinger på kroppen. Dette er fettansamlinger som ikke blir borte med slanking eller trening.

 

Ved fettsuging fjernes fettceller, og lokalt blir det færre fettceller. Disse cellene kommer ikke tilbake, og dette sikrer et stabilt resultat, forutsett at man holder vekten. Dersom man legger på seg, vokser også fettet der hvor det er fettsugd, men mindre enn ellers på kroppen. Det er lett å fokusere på volumet av fettmengden som suges ut, men det er fettvevet som er igjen som er viktig. Det må være igjen et passe tykt lag, og dette må være jevnt for at resultatet skal bli pent og plager skal unngås.

 

I forkant av en slik behandling må pasient til samtale og vurdering hos vår plastikkirurg. Pasienter som røyker må ha røykestopp i minst to uker før og etter inngrepet. Dette er viktig for å gi huden nødvendig blodtilførsel for å kunne gro. 

 

Under operasjon bruker kirurgen en blanding av lokalbedøvelse og saltvann. Etter endt operasjon settes et utvendig sting som fjernes etter en uke.

 

Du må gå med bandasje i en uke og huden kan bli lett misfarget. Du kan også kjenne deg “mørbanket” etterpå. Dette går vanligvis bort i løpet av en uke. 

Endelig resultat vil du se etter omtrent 3 måneder.

 

Fettsuging er ikke et alternativ for å gå ned i vekt. Du bør ha en normal vekt for å gjennomføre inngrepet, og inngrepet handler om å redusere lokale fettansamlinger.

 

Det fjernes på en slik måte at disse områdene ikke lengre innebærer en fysisk eller psykisk hinder i din hverdag. Med moderne teknikker kan vi løse ditt problem med minimal risiko.

 

Behandlingen gir ikke rett til sykemelding, og vanligvis trenger du ikke være borte fra jobb. 

 

For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon eller send epost til plastikk@medi3.no

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 21.00
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00