Intimkirurgi

Intimkirurgi

 
Med intimkirurgi mener man vanligvis reduksjon av de indre kjønnslepper.

Den naturlige, anatomiske variasjonen er stor fra kvinne til kvinne, og der vil ofte tilkomme endringer både i størrelse og form etter fødsler. Noen kan få en del plager med dette,  i hovedsak ved at de indre kjønnslepper kommer i klem i ulike situasjoner og aktiviteter. Har man mye plager, kan dette tas opp med fastlege og man kan henvises til offentlig sykehus der dette til en viss grad opereres.

Andre har kanskje mindre fysiske plager, men ønsker å likevel å redusere kjønnsleppene. Vi gjør dette som en såkalt kilereseksjon , men på en slik måte at stroma ( den indre substans i kjønnsleppene ) bevares i stor grad. Dermed er risikoen for blødning liten, man bevarer normal følelse  og en normal, ikke-operert kant  som  også vil ha mer normal farge (I motsetning til dersom man gjør en langsgående fjerning av ytre del av leppene).


Noen vil trenge en viss reduksjon av vevet fortil i forhudsområdet for å få en riktig, estetiske balanse mellom vevsområdene. Der blir ingen sting å fjerne.


Vi opererer dette oftest i narkose, men noen foretrekker lokalbedøvelse, evt. med sedasjon, og det går også helt fint.

Vi anbefaler å vente med et slikt inngrep til etter 20 års alder. Er der reelle, tydelige plager, kan kirurgi vurderes ned til 18 års alder.


For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost, da dette ikke sikrer trygg oppbevaring av dine personopplysninger .
Du kan imidlertid benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.
For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Registering og bruk av Digipost er helt gratis. 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.