Pubisplastikk/pubisløft

Pubisplastikk/pubisløft

 

Pubisområdet (det behårede område fortil over kjønnsregionene ) består av et relativt løst vev og som kan inneholde en god del fett. Er man litt overvektig ,eller har hatt mye vektvariasjoner, eller hatt flere fødsler, kan dette området bli løst og fremstående.

Noen ønsker å få dette strammet opp. Dette vil automatisk bli oppstrammet i forbindelse med en bukplastikk, også en mini-bukplastikk. Men noen kan likevel ønske en oppstramming og evt. noe fettsuging i dette området som en mer isolert prosedyre.

For noen kan kun fettsuging også gi en tilfredsstillende løsning, men er hudoverskuddet tydelig, må der også fjernes hud.


For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost, da dette ikke sikrer trygg oppbevaring av dine personopplysninger .

Du kan imidlertid benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.

 

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person

Registering og bruk av Digipost er helt gratis.

 

For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).

Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.

Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.

 

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 21.00
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00