Ortopedi

Våre ortopeder hjelper deg med plager og lidelser i muskler, ledd, og skjelett. Vi utfører vurdering, behandling og evt. operasjon innen fot, kne, hofte, hånd, albu og skulder og rygg.
Ortopedi

Våre ortopeder behandler plager i skjelett, sener, muskler og ledd. De vanligste operasjonene vi utfører er i fot, hånd, kne, skulder eller ankel. De fleste inngrep som kan utføres utføres dagkirurgisk utføres hos Medi3. Alle operasjoner innen ortopedi er dagkirurgi, så du kan reise hjem samme dag som operasjonen.

OFFENTLIGE AVTALER
Medi3 har avtale med helseregion Helse Midt-Norge om behandling av pasienter innenfor fagområde ortopedi, men forutsetter at du er henvist fra lege og tilstrekkelig utredet. Du betaler da egenandeler på lik linje med de offentlige sykehusene.

FORSIKRING
Medi3 har avtale med flere forsikringsselskaper om ortopedisk utredning og operasjoner. Dette innebærer at forsikringsselskapene har gjort avtaler om prioritert behandling for deg som forsikringstaker.

PRIVAT
Du kan som privatbetalende pasient raskt få time hos oss for utredning og eventuelt operasjon.

 

 

Henvisning

Hvis du vil til ortoped hos Medi 3 må du ha henvisning fra lege. Din fastlege eller en av våre allmennleger kan henvise deg til ortoped og andre tjenester.

}
Hvor finner du oss?

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.00

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost. 
For å sende til Medi3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.