Vaksinasjon- og reiseklinikk

Medi3 vaksinasjon- og reiseklinikk i Ålesund og Ulsteinvik tilbyr vaksiner, reisemedisinsk rådgiving, tilpasning av reiseapotek, samt salg av reiserelaterte produkter. Vi har kort ventetid og har tilgjengelig alle typer vaksiner og tilbyr våre tjenester både til ferie- og yrkesreisende.
Vaksinasjon- og reiseklinikk

Hvilke vaksine?

Dersom du lurer på om du trenger påfyll/tilleggsvaksiner eller hvilke vaksiner du trenger for reise til ulike land, kan du enkelt finne informasjon om det på helsenorge.no

Dersom du lurer på hvilke vaksiner du har, finner du oversikt på helsenorge.no.

 

Vi har tilgjengelig alle typer vaksiner både til ferie- og yrkesreisende.

 

Medi3 vaksinasjon- og reiseklinikk i Ålesund og Ulsteinvik tilbyr vaksiner, reisemedisinsk rådgiving, tilpasning av reiseapotek, samt salg av reiserelaterte produkter som impregnerte myggnett, myggspray mm. Vi har tilgjengelig alle vaksiner som leveres av Folkehelseinstituttet og tilbyr våre tjenester både til ferie- og yrkesreisende.

 

Reisekonsultasjon

Dersom du skal ut å reise er det lurt å besøke vår reise- og vaksinasjonsklinikk. En konsultasjon hos oss inneholder mye mer enn bare vaksinen. Våre sykepleiere har kunnskap om ditt reisemål og vil kunne gi deg råd om hvordan du bør forholde deg der, hva som er lurt å ta med eller passe på, og hva du evt bør gjøre dersom du er uheldig.Hvorfor vaksinere deg?
Vaksinering er viktig for å gi deg god beskyttelse mot sykdommer på reisemålet, og at du ikke tar med deg sykdommer hjem. I forbindelse med utenlandsreiser kan det være nødvendig å vurdere om du har behov for påfyll av tidligere vaksiner ( Det Norske Barnevaksinasjonsprogram ), vaksiner mot sykdommer på reisemålet og forebyggende behandling før du reiser.


Vi ønsker å være behjelpelig med å vurdere din nåværende vaksinasjonsstatus og hvilke vaksiner og forebyggende behandling du vil behøve. På grunn av at enkelte vaksiner bør gies flere ganger før du har fullstendig beskyttelse, så ønsker vi at du tar kontakt med oss i god tid før reisen. Vi forholder oss til Norsk Folkehelseinstitutt sine retningslinjer for vaksinasjon ved utenlandsreiser.


Din helse- og vaksinasjonsstatus
Til enkelte vaksiner er det viktig at vi har kjennskap til din helsestatus, hvilke medisiner du tar og om du har noen allergier. Du vil få utdelt et spørreskjema ved første konsultasjon her hos oss og i tillegg går vi igjennom dette med deg. Vi ønsker også at du tar med deg ditt vaksinasjonskort.


I enkelte tilfeller anbefaler vi at du får en legekonsultasjon før du reiser. Vi tilbyr oppdatert reisemedisinsk vurdering hos våre leger.


Du vil få skriftlig og muntlig informasjon om hver enkelt vaksine og forebyggende behandling.


Reiseprodukter
Vi er behjelpelig med å tilpasse reiseapoteket ditt.

Helserelaterte reiseeffekter
Vi tilbyr deg en hel del nyttige helserelaterte effekter som kan bidra til å gjøre reisen din mer komfortabel og trygg:
- Myggnetting
- Myggspray
- Førstehjelpspakker
- Flysokker

Vi gir deg generelle reiseråd og vurderer problemstillinger til hvert enkelt reisemål og anbefaler forhåndsregler deretter.

Vi har åpent alle dager mandag-torsdag i Ålesund. I Bjørndalsvegen 14 i Ulsteinvik hver fredag 0900-1430. Her kan du lese mer om eks. på pris. 

 - Medi3
MEDI3
Hvordan kan du best mulig planlegge drømmereisen din?

Start gjerne med en tur innom Medi3s Reise og vaksinasjonsklinikk og få vaksinene du trenger og gode reiseråd.