Mageplastikk

Mageplastikk

 
Mageplastikk er et kirugisk inngrep der man fjerner overflødig hud fra den nedre delen av magen. Ofte kombineres mageplastikk med fettsuging.

Ved mageplastikk fjernes overflødig hud og fettvev på magen. Har man en tydelig fettansamling på magen og evt i flanker og hofteregioner, kan fettsuging også gjøres om man ønsker å oppnå et bedre kosmetisk resultat. Om man må fjerne hud helt opptil navlen, må denne skjæres løs fra huden (men står igjen i sitt feste på bukveggen ) og tas ut i et nytt hull i den huden om trekkes ned ovenfra. Dette kalles en full mageplastikk. Om hudoverskuddet er mindre kan man komme til et godt resultat med en mindre omfattende prosedyre: mini-mageplastikk. Navlen blir stående og man får ikke arr rundt.

Dersom der foreligger en tydelig spaltning i magemusklene, eller muskelhinnene er utsprengte slik at magen står mye fram i avslappet stilling, kan dette forbedres mye ved å gjøre sk. rectusplissering der man strammer opp systemet. Ønskes ytterligere definisjon av midjen kan dette gjøres ved ytterligere plisseringer mot flankene gjerne kombinert med fettsuging. Vi kan vurdere dette også med Ultralyd under konsultasjonen.

Full definisjon av midjen oppnås gjerne ikke uten at man også gjør fettsuging i nedre rygg /hofter. Dette kan enkelte ganger gjøres i samme seanse.


Dersom man har så mye hudoverskudd at der blir sårhetsplager/ eksemer / sopp og store hygieneplager , kan man gå til fastlege for henvisning for å få dekket operasjonen på vår avtale med Helse MidtNorge.

Pasienter som har blitt slankeoperert pga sykelig overvekt vil også ha rettigheter for en del plastiske operasjoner om hudoverskuddet er stort nok.

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost, da dette ikke sikrer trygg oppbevaring av dine personopplysninger .

Du kan imidlertid benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.

 

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person

Registering og bruk av Digipost er helt gratis.

 

For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).

Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.

Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.

 

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 21.00
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00