Økonomisjef / CFO

Økonomisjef / CFO

 
Er du på utkikk etter en spennende utfordring hvor du i tillegg til økonomi får jobbe med ledelse, prosjektstyring og forretningsutvikling? Vi skal nå rekruttere økonomisjef.

Vi kan tilby en utfordrende stilling hvor du vil ha innflytelse på viktige beslutninger. Du får påvirke selskapet med hensyn til forbedringer særlig knyttet til utnyttelse av data. I Medi3 har vi høy trivsel og det er viktig for oss å bygge sterke relasjoner mellom kolleger som skaper samarbeid og kompetanseutveksling til fordel for pasienter og kunder..


Som Økonomisjef hos oss vil du har overordnet ansvar for økonomifunksjonen i konsernet og sentrale arbeidsoppgaver vil være:


- Budsjettering og rapportering
- Økonomistyring
- Kalkyle- og lønnsomhetsanalyser
- Koordinere og videreutvikle bruk av styringssystemer
- Kontakt med viktige samarbeidspartnere som bank-, forsikring og IT-leverandører


Videre vil du være en sentral del av ledelsen i konsernet, og ta del i viktige strategiske beslutningsprosesser. Du vil bistå adm.dir med forretningsutvikling og dermed være en viktig bidragsyter i selskapets videre utvikling.

  • Vi ser for oss at du har relevant høyere utdanning og solid erfaring fra ledende økonomifunksjoner.
  • Det er en fordel om du har bidratt i den strategiske utviklingen av et selskap, hvor du har vært en pådriver for innovasjon og utvikling i linjene.
  • Videre er det viktig at du har sterk kompetanse i bruk av IT-verktøy og teknologi som kan forbedre måten vi jobber på.
  • Som person er du forretningsorientert og opptatt av læring og utvikling.
  • Du har høy gjennomføringsevne og jobber målrettet og strukturert.


Vi håper dette høres interessant ut og ber deg ta kontakt med vår rådgiver i Converto, Wenche Kjerstad på tlf. 907 20 545, dersom du har spørsmål til stillingen.

 

Medi 3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs (ShipMed). Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik og Oslo. Vi har ca. 150 ansatte og tilknyttet personale og omsatte i 2023 for ca 230 millioner kroner i konsernet. Les mer på www.medi3.no