Avdelingsleder Sykehus

Avdelingsleder Sykehus

 
Vi søker etter avdelingsleder til vår sykehusavdeling.

Avdeling Sykehus består av Medi 3 sine tjenester innen spesialisthelsetjenesten herunder dagkirurgi og poliklinikk for legespesialister. Avdelingen består pt. av ca. 35 årsverk. 

 

Viktige ansvarsområder:

  • organisere og planlegge driften i avdelingen
  • personalansvar for leger/behandlere og støttepersonell
  • systematisk og kontinuerlig forbedring av kvaliteten på tjenestene
  • koordinering av bestillinger materiell og anskaffelse/vedlikehold utstyr

 

Personlige egenskaper som vektlegges er høy integritet, evne til å ta ansvar og jobbe systematisk, ha gjennomføringsevne og interesse for å utvikle seg og sine omgivelser.

 

Stillingen krever gode samarbeidsevner, kunne skape gode miljøer og evne til å bidra til en positiv utvikling av hele virksomheten. Videre er det viktig å kunne kombinere faglige og kommersielle hensyn, og bidra til en høy service- og kvalitetsstandard.

 

Stillingen krever ledererfaring og helsefaglig kompetanse, der en relevant bakgrunn kan være sykepleier/ spesialsykepleier, men også annen bakgrunn kan vurderes. Erfaring innen kirurgi vil være en fordel. Det er i tillegg ønskelig med erfaring innen personal/ledelse. Stillingen kan til en viss grad tilpasses søkerens kvalifikasjoner. Stillingen rapporterer til adm.dir.

 

Medi 3 kan tilby konkurransedyktige betingelser, godt arbeidsmiljø og spennende og utviklende oppgaver for den rette kandidaten.

 

Kontaktperson for stillingen er adm. dir Jan-Terje Teige, mobil 905 22 254
E-post: jtt@medi3.no

 

Søk stillingen her
Søknadsfrist: 15. april 2024

 

Medi 3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs. Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik og Oslo. Vi har ca. 150 ansatte og tilknyttet personale og omsatte i 2022 for ca 190 mill kr (konsern). Medi 3 består også av datterselskapene Medi 3 Oslo og ShipMed.