Overarmsplastikk Lårplastikk

Overarmsplastikk Lårplastikk

 

Overarmsplastikk / lårplastikk kan gjøres når der foreligger et sjenerende hudoverskudd på overarmene, eller lår. Er der også mye fettvev, gjøres fettsuging i tillegg. Ved lite hudoverskudd på armene kan man klare å få en viss forbedring ved kun et tverssnitt inne i armhulen, men ved økende hudoverskudd må man legge også et langsgående snitt nedover på innsiden av armen til albuen og evt også ned i armhulen. Det er viktig å plassere arret akkurat på overgang mellom for og bakflate på armen, slik at det ikke bir synlig når man sitter eller står i normalpositur.

Fordi huden på innsiden av armen, og også på lår, er veldig tynn, kan det være utfordrende å sy innvendig ( intracutant ). Spesielt dersom man tendere til å overstramme. Det er derfor viktig å ikke overdrive strammingen da man lett kan ende opp med en del sårproblemer og styggere arr. Ved større fettsuging er der en viss risiko for kronisk hevelse på overarmene, i mindre grad på lår.

Også på lår finnes en løsning med kun tverrsnitt inn mot skrittet. Utfordringen i dette området er å prøve å unngå at arret drar seg noe ned overtid , og dermed bli synlig.

 

For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost, da dette ikke sikrer trygg oppbevaring av dine personopplysninger .

Du kan imidlertid benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.

 

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person

Registering og bruk av Digipost er helt gratis.

 

For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).

Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.

Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.

 

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 21.00
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00